Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Πρώτη η Εθνική παίδων

Επικεφαλής το 3ου ομίλου τέθηκε η Εθνική παίδων, μετά την ισοπαλία, 2-2, με την Αυστρία, στο γήπεδο της Αχαϊκής στην Πάτρα, για τον δεύτερο αγώνα της ενδιάμεσης φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική μας χρειάζεται νίκη την ερχόμενη Τετάρτη επί της Φινλανδίας για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
«Χιτσκοκικό» φινάλε, αφού μέχρι τις καθυστερήσεις το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχανε με 2-1.
Όμως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Διαμαντάκος κέρδισε πέναλτι από τον Χάφνερ που αντίκρυσε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, το εκτέλεσε ο ίδιος και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, πέτυχε την ισοφάριση και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της Εθνικής παίδων για πρόκριση.
Το σκορ είχε ανοίξει ο Ρουγκάλα στο 4ο λεπτό για την Ελλάδα, αλλά μόλις 4 λεπτά αργότερα, ο Μπούρουσιτς ισοφάρισε για τους Αυστριακούς (8΄).
Ο ίδιος έδωσε και προβάδισμα στην Αυστρία στο 33΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, δυσαρεστώντας τα παιδιά των Λεωνίδα Βόκολου και Θόδωρου Παχατουρίδη.
Πλέον, η Ελλάδα έχει 4 βαθμούς σε δύο αγώνες, 2 η Αυστρία, ενώ σε έναν αγώνα η Φινλάνδία έχει 1 βαθμό και 0 το Εϊρε.
Φινλανδία και Εϊρε αγωνίζονται στις 15:00 σήμερα στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο.
Η Εθνική είχε επιβληθεί με 3-0 του Εϊρε στο πρώτο ματς.
Οι συνθέσεις: ΑΥΣΤΡΙΑ: Στρέμπινγκερ, Στόντεκερ, Ττρόνμούλερ, Χάφνερ, Βάστιτς, Στούγκερ, Μπούρουσιτς, Χάας, Νόεχολντ, Πέτροβιτς, Πότζμαν.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνος, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Μπουγαΐδης, Πολυχρονάκης, Φουρλάνος, Διαμαντάκος, Κουσίδης, Μαρινάκης, Μαυριάς, Κατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: