Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Επίθεση στο πούλμαν της Καλλιθέας!


Καταστροφές σε πούλμαν Eπίθεση δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η αποστολή της Καλλιθέας, η οποία σήμερα θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Οπως καταγγέλουν οι Αθηναίοι, άγνωστοι βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα και προξένησαν ζημιές στο πούλμαν.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν και επιτίθεται κατά του Αλέξη Κούγια. Στην ανακοίνωση αναφέρει: "Εάν δυναμιτίζετε με δηλώσεις όλες τις προηγούμενες ημέρες... παίρνετε το Πρωτάθλημα, είστε πρωταθλητές κ. Κούγια.

Εάν καταστρέφετε το πούλμαν της ομάδα μας, είστε πρωταθλητές κ. Κούγια. (Εχθές το βράδυ, στις 00:30, ομάδα χούλιγκανς ήρθε έξω από το ξενοδοχείο που διανυκτέρευε η αποστολή της ομάδα μας, πετώντας δεκάδες δυναμιτάκια στον προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου, καταστρέφοντας το πούλμαν, σπάζοντας παράθυρα και γράφοντας υβριστικά συνθήματα πάνω σε αυτό ).

Το μόνο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι οι αγώνες παίζονται στα γήπεδα και οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας και γενικά η ΠΑΕ Καλλιθέα δεν τρομοκρατείται.

Καταγγέλλει τις τακτικές αυτές, ιδιαίτερα του κ. Κούγια, σε όλους τους αρμόδιους φορείς, που πρέπει επιτέλους να αποβάλλουν από το Πρωτάθλημα, τέτοιου είδους ανθρώπους.

Καλούμε τις Αστυνομικές Αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους (ενώ τους είχαμε ενημερώσει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ) και για το συμβάν που εδώ έχει γίνει και για ότι έχουν 'κάποιοι' προγραμματίσει για το σημερινό αγώνα.
Είμαστε αποφασισμένοι, με παρεμβάσεις μας προς όλους τους αρμόδιους να αποδοθούν ευθύνες.

Οι χούλιγκανς έδρασαν στο ξενοδοχείο Achaia Beach, στον Καστελόκαμπο Αχαΐας. Καλούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης να έρθουν στον χώρο, προκειμένου να δουν τους βανδαλισμούς, που έχουν γνωστό ηθικό αυτουργό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: