Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Θρίαμβος της Ηλιούπολης επί του ΟΦΗ


Ο Νατσέφσκι άνοιξε το σκορ υπέρ της Ηλιούπολης Εντυπωσιακή νίκη με 3-0 σε βάρος του ΟΦΗ πέτυχε η Ηλιούπολη, η οποία βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα, σε αντίθεση με τους Κρητικούς που θα πρέπει να ξεχάσουν οριστικά το ενδεχόμενο απευθείας ανόδου στη Σούπερ Λίγκα. Δύο γκολ πέτυχε ο Κάμπας, ενώ σκόραρε και ο Νατσέφσκι.

Οι Αθηναίοι πέτυχαν δύο τέρματα... μαζεμένα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και πήραν προβάδισμα για τη νίκη. Στο 21' ο Νατσέφσκι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ τροφοδότησε τον Κάμπα, που νίκησε τον τερματοφύλακα Βεζυρίδη πραγματοποιώντας το 2-0 με πλασέ.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ και ο τεχνικός Νίκου Γκουλής επιχείρησε να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Ωστόσο, το γεγονός αυτό επέτρεψε στους Αθηναίους να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Η Ηλιούπολη έφτασε, τελικά, στο τρίτο τέρμα στο 89', με δυνατό σουτ του Κάμπα μετά από απομάκρυνση του Βεζυρίδη σε σέντρα του Νατσέφσκι δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: