Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Τεράστια νίκη του Περιστερίου


Χάμοντς και Χόμαν σε φάση από το παιχνίδι Μαρούσι-Περιστέρι Το Περιστέρι πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου με 81-79. Η ομάδα της δυτικής αττικής έκανε την μεγάλη έκπληξη της 21ης αγωνιστικής και φυσικά μία από τις μεγαλύτερες που έχουν γίνει έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα. Πάντως, το παιχνίδι ήταν επεισοδιακό με ξύλο και αποβολές.

Το Περιστέρι έπαιξε δίχως τον Τζέιμι Αρνολντ και κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι από το -11 της τρίτης περιόδου. Λίγο πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου ο Αγαδάκος χτύπησε στο πρόσωπο τον Λούκας και εν τέλει αποβλήθηκαν οι Αγαδάκος και Κις. Το Μαρούσι μετρούσε ήδη τις απουσίες των Μαυροειδή και Μπατή κι έτσι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τσιάκος που πέτυχε το τρίποντο της νίκης για το Περιστέρι εκεί που όλα έδειχναν πως το Μαρούσι θα�έκλεβε τη νίκη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Το Μαρούσι είχε 15� για να ανατρέψει εκ νέου την εις βάρος του κατάσταση, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κουμπούρας αστόχησε σε τρίποντο και εν συνεχεία οι διαιτητές δεν έδωσαν βολές στο φάουλ πάνω στον Καϊμακόγλου με συνέπεια οι παίκτες του Περιστερίου να πανηγυρίσουν τη μεγάλη νίκη.

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά συνήθως το Μαρούσι διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα, που κατά διαστήματα το έχανε Το Μαρούσι ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο έχοντας πετύχει 29 πόντους, αλλά στη συνέχεια η απόδοση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ήταν σταθερή. Το 38-38 του ημιχρόνου φανερώνει την εικόνα του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ισορροπήσει και παράλληλα βελτιώσει την άμυνά τους.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 29-22, 38-38, 61-54, 79-81
Διαιτητές: Αναστόπουλος-Φούφης-Πανταζής

ΜΑΡΟΥΣΙ (Μπαρτζώκας) : Κουμπούρας 6, Κις 2, Λούκας 8 (1), Πελεκάνος 5, Χόμαν 26, Νάτζφεϊ 5, Καλάθης 5 (1), Αριγκμπάμπου, Καϊμακόγλου 23 (2).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σκουρτόπουλος) : Χάμοντς 23 (6), Αγαδάκος, Παπανικολόπουλος 8, Β. Μάντζαρης 2, Μπράμος 5 (1), Φεϊζόν 14 (2), Αντ. Μάντζαρης, Μαργαρίτης, Νέλσον 15 (2), Τσιάκος 8 (2), Ουίλκινσον 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: