Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Με αλλαγές στη Λάρισα ο ΠΑΟΚ


Κώτσιος και Μουσλίμοβιτς μονομαχούν για την μπάλα Αρκετές αλλαγές αναμένεται να έχει στη σύνθεσή του ο ΠΑΟΚ στο ματς με την ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ". Ο Φερνάντο Σάντος σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα σκέφτεται αλλάξει τουλάχιστον τέσσερις παίκτες. Ετοιμοπόλεμος ο Μουσλίμοβιτς, εκτός ο Πάμπλο Γκαρσία...

Η προετοιμασία του "δικεφάλου" ενόψει του ματς της 28ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής με το προπονητικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Η προπόνηση των "ασπρόμαυρων" πραγματοποιήθηκε στη Σουρωτή και συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην βεβαίως του τραυματία Κριστιάνο, που βρίσκεται εδώ και μέρες στην Πορτογαλία, αναρρώνοντας από την επέμβαση αποκατάστασης χιαστών.

Σε ότι αφορά τις αλλαγές που σκέφτεται να κάνει ο Σάντος ξεκινάνε από τα μετόπισθεν και φτάνουν μέχρι τη γραμμή κρούσης. Στη δεξιά πτέρυγα αναμένεται να επιστρέψουν οι Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια, ενώ ο Γιώργος Φωτάκης θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκαρσία.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στο οικογενειακό διπλό της Πέμπτης ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Τσιρίλο αντί του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας και τον Εντίνιο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μουσλίμοβιτς. Την Παρασκευή πάντως ο Βόσνιος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο και τέθηκε στην διάθεσή προπονητή του.

Το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του "δικεφάλου" θα προπονηθούν στις 10.30 το πρωί στην Τούμπα και εν συνεχεία θα μεταβούν στη Λάρισα, για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: