Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ έπειτα από τις διαδοχικές ήττες από Αρη και ΑΕΚ που είχαν ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίζει στο Αλκαζάρ την Λάρισα, με τον Φερνάντο Σάντος να σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ούτως ώστε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Στην διάθεση του πορτογάλου προπονητή δεν θα βρεθεί εξάλλου ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ επιστρέφει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στις σκέψεις του Σάντος βρίσκεται πάντως μια σειρά από αλλαγές και θεωρείται βέβαιη η επιστροφή του Μπρούνο Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο ιταλός λογικά θα αντικαταστήσει τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέλιος Μαλεζάς θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Στα άκρα, λογικά θα επιστρέψει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στη δεξιά πλευρά, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Λίνο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής και δεδομένης της απουσίας του Γκαρσία, ο Βιτόλο θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Φωτάκη. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στην δεξιά πλευρά της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βιεϊρίνια. Ο Ολιβιέ Σορλέν θα παραμείνει στην αντίστοιχη αριστερή, ενώ ο Εντίνιο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: