Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Νασούτι: "Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα"


Ο Κριστιάν Νασούτι Στην πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου αναφέρθηκε ο Κριστιάν Νασούτι. Ο στόπερ του ’ρη, μιλώντας στο ΑΡΗΣ FM 92,8, και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία της ομάδας: "Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ με τον κόσμο μας, αλλά δεν υπάρχει, δυστυχώς, άλλος χρόνος και τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής με το Λεβαδειακό, που είναι πολύ σημαντικό.

Τα συνθήματα που ακούγονταν και ο ενθουσιασμός ήταν πάρα πολύ έντονα. Κι εμείς οι ίδιοι παρασυρθήκαμε και δε φανταζόμασταν ότι θα βρούμε τόσο κόσμο να μας περιμένει και να πανηγυρίσει μαζί μας. Προσπάθησα να πάρω από το κινητό μου εικόνες, ώστε να τα διηγούμαι και να τα μεταφέρω στους φίλους μου και τους γνωστούς μου".

Για τον τελικό του Κυπέλλου σημείωσε: "Από την αρχή ο κόσμος με αγκάλιασε και ένιωσα μέλος της οικογένειας αυτής που λέγεται Αρης. Ανταποδώσαμε αυτά που μας δίνουν, με τη χαρά που, με τη σειρά μας, τους δώσαμε. Πρέπει τώρα να τους προσφέρουμε ακόμη μία χαρά με την κατάκτηση του Κυπέλλου".

Αναφορικά με την κατάσταση της ομάδας και τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, τόνισε: "Δώσαμε πολλά ματς, καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει κάποια κούραση. Μπορούμε να κλείσουμε τώρα ακόμη έναν στόχο. Έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη και διάθεση.
Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός έρχεται να μας αντιμετωπίσει, ενώ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική στιγμή, που προσπαθεί να κερδίσει την παραμονή του και έχει ψυχολογία. Εμείς με τον κόσμο μας στο πλευρό μας και την όρεξή μας, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

Αν κερδίσουμε τη Λιβαδειά, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για τα πλέιοφς. Η Καβάλα είναι μερικούς βαθμούς πίσω, αλλά έχει το πλεονέκτημα κάποιων αγώνων μέσα στην έδρα της. Εμείς δίνουμε τώρα το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας. ’ρα, το βήμα για την ομάδα μας θα είναι να κερδίσουμε τη Λιβαδειά και να κλείσουμε την υπόθεση των πλέι οφ σταδιακά".

Τέλος, ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και εντυπωσιασμένος, ο αμυντικός άσσος του Αρη έκανε ένα σχόλιο σχετικά με τη συνέχεια του Κυπέλλου: "Αν αυτό έγινε για την είσοδό μας στον Τελικό, φανταστείτε τι θα γίνει με την κατάκτηση του τροπαίου. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το φανταστούμε, το πώς, για παράδειγμα, θα μας υποδεχθούν οι οπαδοί μας όταν θα κατεβαίνουμε από το αεροπλάνο. Αρα, όλοι μαζί και ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το όνειρο όλων μας πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: