Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Με... Κρητική συνταγή ο Ηρακλής


Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο Αν υποθέσουμε ότι ένας βαθμός θα βάλει οριστικά τέλος στη φετινή περιπέτεια του Ηρακλή για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, η αυριανή αναμέτρηση είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να αποκτηθεί. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΣ, με... φόρα από τις τελευταίες επιτυχημένες αναμετρήσεις και ο Μπουμπένκο έχει αρκετές λύσεις στη διάθεσή του.

Ο Σλοβάκος υπολογίζει πλέον και στους Γιαννούλη, Μιλάνο και Κατσαμπή που αντιμετώπισαν μικροτραυματισμούς αλλά, αφήνει εκτός αποστολής τους Mάρτος, Mάρκες και Παπαστεριανό. Οι τρεις τελευταίοι συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πιλότο τη θεραπεία και παρακολουθούνται από το ιατρικό τιμ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και οι "κυανόλευκοι" θα έχουν γνώση του αντιπάλου με κάθε λεπτομέρεια μέσα από βιντεο-κατασκοπεία που θα επιμεληθούν οι συνεργάτες του Μπουμπένκο και θα αναλύσει ο τελευταίος.

Η ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κατά τον τεχνικό του Ηρακλή και μετά την επιτυχία στην Κρήτη, θα επιμείνει στους ίδιους. Με τους 11 που ξεκίνησαν στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη θα ξεκινήσει ο Μπουμπένκο τον Ηρακλή και εναντίων του ΠΑΣ και μοναδικό δίλλημα είναι ο Μπόγκνταν Μάρα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: