Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Μπονόβας: «Πρέπει να γίνουν καλύτερες κινήσεις στον Ηρακλή»

Για το παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» ο Ανδρέας Μπονόβας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έπαιξε και στις δύο ομάδες τόνισε πως: «μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχει ανέβει η ψυχολογία του ΠΑΣ. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα όμως θα παλέψουν και τα τρία παιχνίδια μέχρι το τέλος. Με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο παιχνίδι και πολλά εξαρτώνται από το πόσο ενδιαφέρομενος θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ζούνε όλοι γι΄ αυτό το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Δεν επηρεάζονται από το γεγονός πως ο Ηρακλής είναι αδιάφορος. Ο Ηρακλής έχει καλή ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια και στο Καυτανζόγλειο πρέπει να υπερβάλλεις εαυτό για να πάρεις μία νίκη».

Για τη συμμετοχή του ΠΑΣ στο κύπελλο τόνισε: «Νομίζω ότι όλοι σκέφτονται τη σωτηρία. Ο κ. Αναστόπουλος ξεκούρασε παίκτες στο κύπελλο γιατί το πρώτο μέλημα είναι να σωθεί η ομάδα».

Για την ομάδα του Ηρακλή υπογράμμισε: «Αναμφίβολα περίμενα καλύτερα πράγματα μετά το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Πήρε καλούς παίκτες όμως ο κ. Προτάσοφ δεν μπόρεσε να «δέσει» σύντομα την ομάδα με αποτέλεσμα να παλεύει για την σωτηρία. Νομίζω πρέπει να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και καλύτερες επιλογές. Ο κόσμος αγαπάει και στηρίζει την ομάδα όμως πρέπει να γίνουν καλύτερες κινήσεις. Δεν ξέρω τώρα τι ακριβώς γίνεται με τα διοικητικά, όμως θεωρώ ότι η ομάδα πρέπει να πλαισιωθεί με παλιούς ποδοσφαιριστές όπως ο Χατζηπαναγής, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Ζήφκας… ώστε να βοηθήσουν τον άνθρωπο αυτό που κάνει μία επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: