Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

«Καμπανάκι» Νιόπλια!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/27fce84f57c9fd16489da988e466c15a_L.jpg?1269627327?1269627327?1269627327Ο... τελικός του Περιστέριου είναι προ των πυλών και ο Νίκος Νιόπλιας για ακόμη μια φορά, επιθυμώντας να είναι άπαντες στην «τσίτα», αναφέρθηκε στην δυσκολία της «μάχης» με τον Ατρόμητο. «Eδώ που έχουμε φτάσει είναι κομβικό το σημείο. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ο Ατρόμητος δεν θα έχει άγχος και εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε το ματς και να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για τον τίτλο. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάζουμε, δεν θα μας χαριστεί ο Ατρόμητος» είπε μεταξύ άλλων ο 45χρονος προπονητής.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε τέσσερις εστίες. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δύο γκρούπ, εκ των οποίων το πρώτο έπαιξε ποδοβόλλεϋ και το δεύτερο δίτερμα. Ποδοβόλλεϋ έκαναν όσοι ήταν βασικοί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Νίνης. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος και Δάρλας, ενώ ο Μαχλελής προπονήθηκε με την Golden Team.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα αν και ο Νιόπλιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του με κάποιο οικογενειακό διπλό τα πράγματα μοιάζουν λίγο πολύ ξεκάθαρα για τις περισσότερες θέσεις. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, αριστερά ο Βύντρα, δεξιά ο Σεϊταρίδης και ο Κατσουράνης με τον Καντέ στο κέντρο της άμυνας. Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης στην μεσαία γραμμή, αριστερά Λέτο και στην κορυφή ο Σισέ. Για τα δεξιά φαίνεται να έχει προβάδισμα ο Νίνης αντί του Σαλπιγγίδη που δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Πάντως, υπάρχει και το σενάριο με την επιστροφή Σαριέγκι στην άμυνα και την μετατόπιση του Κατσουράνη στα χαφ αλλά δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, μιας και ο Βάσκος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα ήταν μεγάλο ρίσκο σε ένα τέτοιο παιχνίδι να κάνει την επανεμφάνιση του μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε την τελευταία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: