Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ντου με καλάζνικοφ στον Ντάτολο.

http://www.sport.gr/files/news/2010-03-27/1269665137_datolo_250x.jpgΜοιάζει με σενάριο βγαλμένο από ταινία, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τη στιγμή που οι Χέσους Ντάτολο και Ραούλ Μπράβο βρίσκονταν στο σπίτι του πρώτου στη Βούλα το βράδυ της Πέμπτης(25/3, 11:00GR), ένοπλοι ληστές με καλάζνικοφ εισέβαλαν σε αυτό και έκλεψαν χρήματα, πιστωτικές κάρτες και άλλα αντικείμενα!Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κατόρθωσαν να διαφύγουν, αλλά ήταν σοκαρισμένοι μετά από το γεγονός, ενώ ο αργεντινός κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων. Παράλληλα οι δύο παίκτες ενημέρωσαν την ομάδα, με το θέμα να συζητείται στις τάξεις της. Αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πάντως, αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σοκ, ο Ντάτολο ήθελε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την Ελλάδα, αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον καθησύχασαν και στη συνέχεια ήρθαν σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια της πολυτελούς βίλας ώστε να τοποθετηθούν πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας.

O Ντάτολο μένει στο σπίτι που νοίκιαζε ο Ολυμπιακός στον Ζίκο και αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια όπου παίκτης των πειραιωτών έπεσε θύμα ληστείας, καθώς πριν κάποια χρόνια, κλέφτες είχαν εισβάλει στο σπίτι του Ριβάλντο, αλλά ο βραζιλιάνος δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του αφού απουσίαζε με την ομάδα στο εξωτερικό για κάποιο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: