Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Χωρίς Ρούνεϊ για 2-3 εβδομάδες η Μάντσεστερ Γ.


Με πατερίτσες ο Ρούνι Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Αυτή είναι η εκτίμηση του Aλεξ Φέργκιουσον, την οποία ο προπονητής των "κόκκινων διαβόλων" εξέφρασε σε αποκλειστική συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου (MUTV).

Την Μεγάλη Πέμπτη η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας ανακοίνωσε ότι η ζημιά στον αστράγαλο του διεθνούς επιθετικού δεν ήταν τόσο σοβαρή, ενώ 24 ώρες αργότερα ο "Φέργκι" γνωστοποίησε το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Κάνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του Ρούνεϊ στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τις ανησυχίες που προκάλεσε αρχικά ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά: "Το έθνος μπορεί τώρα να σταματήσει τις προσευχές".

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες της Γιουνάιτεντ, ο Φέργκιουσον επισήμανε ότι "όλοι οι άλλοι είναι εντάξει". Μάλιστα, οι μακροχρόνια απόντες Τζον Ο' Σέι και Όουεν Χάργκριβς έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό φυσικής κατάστασης, ώστε ο Φέργκιουσον να εξετάζει το ενδεχόμενο να τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι κορυφής της πρέμιερσιπ με την Τσέλσι και τον αγώνα ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: