Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Σμολάρεκ: "Δεν έχω ιδέα"


Ο Έμπι Σμολάρεκ πανηγυρίζει μέσα στο "Σπύρος Λούης" Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα υποδέχθηκε την είδηση πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Καβάλα ο Έμπι Σμολάρεκ. Ο Πολωνός επιθετικός των "αργοναυτών" μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο με τη νεοφώτιστη ομάδα για άλλα δύο χρόνια και ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει!

"Είναι πρωταπριλιάτικο αστείο αυτό; Το διάβασα στο διαδίκτυο και εξεπλάγην. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και δεν πάω πουθενά. Δεν υπάρχει κανένας όρος που να το επιτρέπει αυτό στη διοίκηση, ενώ από την ομάδα δεν μου έχω δώσει κανένα σημάδι πως δεν με θέλουν πια", τόνισε αρχικά ο 29χρονος επιθετικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Αάντ Ντε Μος, με τον οποίο αποκάλυψε πως δεν είχε καλές σχέσεις. "Είχαμε μία μικρή κόντρα. Είχα βάλει δύο γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό και στο επόμενο ματς με αντικατέστησε στο 38ο λεπτό. Είπε πως ήταν απόφαση για λόγους τακτικής. Στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αρη ήμουν στην εξέδρα. Ακόμη και ο πρόεδρος ήταν δυσαρεστημένος και αποφάσισε να τον απολύσει δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της περιόδου. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: