Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Θεοδωρίδης: "Ας το κάνουν ερασιτεχνικό..."


Ο Πέτρος Θεοδωρίδης... Σε εκπομπή του Libero 107,4 φιλοξενήθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Πέτρος Θεοδωρίδης, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την ομάδα του αλλά και για την απόφαση της Πολιτείας να αναστείλει τις επιχορηγήσεις των ομάδων από τον ΟΠΑΠ.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Πανσερραϊκό και τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι πανηγυρίσαμε έντονα το γκολ στον αγώνα με την Κέρκυρα καθώς ήρθε στο 84' και υπήρχε αρκετό άγχος. Φέτος κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά μετά την 5η-6η αγωνιστική κάναμε μια μεγάλη κοιλιά χωρίς να καταλάβουμε το γιατί, με τον ερχομό όμως του κ. Κοκότοβιτς η ομάδα πήρε τα πάνω της. Από το ξεκίνημα πάντως όλοι έλεγαν ότι έχουμε το καλύτερο υλικό, ήμασταν ομάδα Superleague αλλά μόλις τώρα η ομάδα παίζει πολύ καλά και παίρνει τα αποτελέσματα, πριν παίζαμε επίσης πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχαμε αποτελέσματα, χάναμε τους αγώνες. Ίσως η πρόκριση με τον Ολυμπιακό και η καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ να μας αποπροσανατόλισε κάπως, τώρα όμως η ομάδα είναι καλά και παίζει πάντα για την νίκη. Σε 6 αγωνιστικές τελειώνει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαστε ψηλά, απέχουμε 4 πόντους από την κορυφή και νομίζω ότι τουλάχιστον στα play-off θα είμαστε σίγουρα και θα διεκδικήσουμε την άνοδο".

Μιλώντας για το επόμενο παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, ο κ. Θεοδωρίδης είπε: "Δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα τώρα, ο Παναιτωλικός είναι κοντά στα play-off και αυτός αλλά εμείς δεν φοβόμαστε τίποτε. Πάμε σε κάθε γήπεδο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό μάλιστα έπρεπε να είμαστε νικητές. Δεν μας δόθηκε πέναλτι, είχαμε κάτι περίεργα σφυρίγματα και ισοφαριστήκαμε στο 90', αξίζαμε την νίκη αλλά δεν μας είχαν αφήσει να κάνουμε νωρίτερα το 2-0 και έτσι δεν πήραμε το τρίποντο".

Στην παρατήρηση των συντελεστών της εκπομπής ότι πολλές ομάδες "φωνάζουν" για την διαιτησία τελευταία, ο κ. Θεοδωρίδης σχολίασε ως εξής: "Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα η Β' Εθνική, από πολλές απόψεις. Τσεκάρετε κάθε Δευτέρα τα στατιστικά και δείτε τις κόκκινες κάρτες και τα πέναλτι, ίσως έτσι βγάλετε ένα συμπέρασμα και αξιολογήσετε καλύτερα το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος με την διαιτησία στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι φαίνεται αυτό στα στατιστικά".

Ερωτηθείς για την απόφαση της Πολιτείας να ανασταλλούν οι επιχορηγήσεις από τον ΟΠΑΠ, ανέφερε τα εξής: "Αυτή η απόφαση του κ. Μπιτσαξή είναι σαν να μας λέει ότι πρέπει να του παραδώσουμε τα κλειδιά των ομάδων μας. Είναι πάρα πολλά τα έξοδα και τα έσοδα πολύ λιγότερα, αυτό ισχύει σε όλες τις ομάδες και οι παράγοντες δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Αν λείψουν και τα χρήματα του ΟΠΑΠ, ας κάνει ο κ. Μπιτσαξής ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν όλες οι ομάδες. Διανύουμε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και τα κορόιδα τελειώσανε, από το ποδοσφαιρο οι παράγοντες χάνουν λεφτά, δεν κερδίζουν. Όπως κάποιοι άλλοι έχουν το ψάρεμα ή το κυνήγι, εμείς έχουμε το ποδόσφαιρο, μπλέξαμε και το μικρόβιο μας έχει πιάσει, δεν μπορούμε αλλιώς".

Συνεχίζοντας είπε επίσης: "Αυτοί που κερδίζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο μένουν πάντα στο απυρόβλητο, δεν τους ενοχλεί κανείς. Είναι ωραία να έχει η Πολιτεία το ποδόσφαιρο, την Εθνική ομάδα, τα κύπελλα, τις επιτυχίες, τις ομάδες στο στοίχημα να έχει έσοδα αλλά ποιος θα πληρώνει για όλα αυτά; οι παράγοντες δεν μπορούν πλέον από μόνοι τους. Γιατί δεν ασχολείται ο ΓΓΑ με αυτούς που πλουτίζουν και ασχολείται μόνο με την βία; Και στην Τουρκία ακόμη βάζουν κόσμο στην φυλακή, τόσο πίσω είμαστε εμείς εδώ;".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα play-off της B' Εθνικής λέγοντας: "Όλες οι ομάδες που θα είναι στα play-off θα θέλουν σίγουρα την άνοδο, θα γίνει ένα μικρό πρωτάθλημα 4 ομάδων και ελπίζω να μην υπάρξει παρασκήνιο και να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων. Τώρα η τηλεόραση δείχνει μόνο τα γκολ ενώ και σε ζωντανή κάλυψη υπάρχει μια κάμερα μόνο, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουν κάλυψη όπως οι αγώνες της Superleague, να υπάρχουν πλάνα για όλα, για τα off side κτλ ώστε να μην αδικηθεί καμία ομάδα. Εμείς ως Πανσερραϊκός θα προσπαθήσουμε, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να κερδίσουμε τη άνοδο και να επιστρέψουμε στην Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια: