Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Μαργαρίτης: "Να δοθούν στον ΓΣ οι μετοχές..."


Η φανέλα του Ηρακλή Τρία από τα μέλη του άτυπου συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής, οι Θεόφιλος Πατέλης, Νίκος Φιλιππιάδης και Δημήτρης Μαργαρίτης υπέβαλλαν την παραίτηση τους.

Ο τελευταίος, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στα ερτζιανά της Θεσσαλοίκης και συγκεκριμένα στον Libero 107,4, ανέφερε: "Ήμασταν 3,5 μήνες περίπου στην διοίκηση της ομάδας και χθες αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε, χτυπώντας παράλληλα το καμπανάκι καθώς τα προβλήματα συσσωρεύονται και πρέπει να ευαισθητοποιηθούν όλοι. Δεν υπήρξε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός που μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση αλλά όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα".

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: "Εμείς θέλαμε να βοηθήσουμε την ομάδα να βρει τον δρόμο της, νομίζω ότι το πετύχαμε και τώρα αυτό που θέλουμε είναι να υπάρξει διοικητική ηρεμία στην ομάδα. Με τον ερχομό μας στην ΠΑΕ δρομολογήσαμε κάποιες εξελίξεις για το καλό της ομάδας, δεν έχουμε όμως οικονομικές δυνατότητες. Δώσαμε διέξοδο στο αγωνιστικό πρόβλημα και ο ρόλος μας τελείωσε καθώς τώρα υπάρχουν μόνο τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να διευθετήσουν ο κ. Παντελή και ο κ. Ρέμος. Προσωπικά πάντως θεωρώ ότι είναι δύσκολο να λυθεί το οικονομικό άμεσα αλλά ελπίζουμε".

Σε ερώτηση για τις σχέσεις και τις επαφές με τους κκ Ρέμο και Παντελή, ο κ. Μαργαρίτης είπε: "Με τον κ. Ρέμο είχαμε βρεθεί μια φορά στην Αθήνα, πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά μετά τίποτε, ήταν η μία και μοναδική φορά που μιλήσαμε από κοντά. Με τον κ. Παντελή φυσικά είχαμε περισσότερες επαφές και είναι σίγουρα ένας άνθρωπος ικανός που ξέρει καλά από ποδόσφαιρο, δεν ξέρω όμως αν είναι σε θέση να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις της ομάδας. Αυτό είναι και το ερώτημα που μας απασχολεί όλους, περιμένουμε να δούμε με ποιο τρόπο θα δώσει λύση στα οικονομικά προβλήματα, στα υπόλοιπα θέματα (οργανωτικά κτλ) έχει σαφώς πολλές γνώσεις και ικανότητες, έχει αποδειχθεί και στην Ανόρθωση αυτό αλλά για το οικονομικό πραγματικά δεν ξέρω".

Μίλησε επίσης και για τις πληρωμές που έχει υποσχεθεί να γίνουν σήμερα ο κ. Παντελή: "Αγωνιούμε κι εμείς σήμερα καθώς οι παίκτες περιμένουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και γνωρίζω ότι η υπομονή τους έχει φτάσει στα όρια. Είναι επίσης και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό, θα πρέπει σήμερα να πάρουν και αυτοί κάποια χρήματα, τέτοιες μέρες που είναι πρέπει να τους σεβαστούν και αυτούς".

Πρότεινε επίσης και μία λύση για την επόμενη μέρα: "Αν δεν προχωρήσει τελικά η υπόθεση με τον κ. Παντελή θα πρέπει ο κ. Ρέμος να παραδώσει τις μετοχές στον ΓΣ Ηρακλής. Υπάρχει διέξοδος και εμείς στον Ηρακλή θα βρούμε τον τρόπο, έχω πει εδώ και καιρό ότι όλοι μας πρέπει να προετοιμάσουμε το έδαφος για να βρεθεί λύση για την ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα και θα είναι δύσκολη αλλά είμαστε αποφασσμένοι να την αντιμετωπίσουμε".

Κλείνοντας, μίλησε για τους παίκτες της ομάδας: "Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας, είναι όλοι τους άψογοι επαγγελματίες και πολύ αξιόλογα παιδιά. Τους ευχαριστώ ειλικρινά και ευχαριστώ και εσάς, που μου δίνετε την ευκαιρία να το κάνω και δημόσια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: