Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν για τον Αργυρίου

http://www.contra.gr/images/m/argyriou_0204001_m.jpgΤην κίνηση της Τότεναμ – που κατέθεσε πρόταση στον Πανθρακικό για την απόκτηση του νεαρού Στιβ Λεό Μπέλεκ – φαίνεται πως ζήλεψαν οι άνθρωποι της Μπλάκμπερν και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης έστειλαν επίσημο έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ, ζητώντας να δοκιμάσουν τον Ανέστη Αργυρίου, το οποίον και θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους! Ο νεαρός δεξιός μπακ των Ακριτών, κέρδισε τις εντυπώσεις στον αγώνα της Εθνικής Ελπίδων μας με την Αγγλία (στο οποίο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε 2-1) και εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου, που βρέθηκε στο ματς, έκανε πολύ θετικά σχόλια στο προπονητικό τιμ της Μπλάκμπερν, για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από τις απαραίτητες συστάσεις και τα κολακευτικά σχόλια που κέρδισε ο 21χρονος αμυντικός, σε συνδυασμό με τα dvd που παρακολούθησαν οι Άγγλοι, εστάλη στην ΠΑΕ Πανθρακικός έγγραφο μέσω του οποίοι ζητούσαν την παρουσία του παίκτη στο Μπλάκμπερν, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον προπονητή της ομάδας Σαμ Άλαρτναϊς και να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο της μεταγραφής του.

Ήδη ο Ανέστης Αργυρίου έχει στα χέρια του τα εισιτήρια για την Αγγλία και σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κυρουβίδη, την Κυριακή του Πάσχα θα ταξιδέψει στο Μπλάκμπερν. Ο παίκτης θα παραμείνει εκεί για λίγες μέρες εκεί και αφού δοκιμαστεί και συζητήσει με τους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, θα επιστρέψει στην Κομοτηνή, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά και τους ανθρώπους του Πανθρακικού.

Στη Γαλλία ο Μπέλεκ – Μάγκες οι Ακρίτες

Την ίδια στιγμή, τα ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους της Κομοτηνής, διαδέχονται το ένα το άλλο, με έναν άλλον παίκτη αυτή τη φορά να ετοιμάζεται για το μεγάλο… μπαμ.

Ο λόγος για τον Στιβ Λεό Μπέλεκ, ο οποίος ταξίδεψε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Γαλλία, προκειμένου να πάρει στα χέρια του το γαλλικό διαβατήριο, με το οποίο θα μπορέσει επιτέλους να ταξιδέψει στο Λονδίνο, για λογαριασμό της Τότεναμ.

Πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος Καμερουνέζος, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Παρίσι, όπου είναι και η οικογένειά του και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, για το ταξίδι στην Αγγλία. Εκτός απρόοπτου, ο νεαρός Καμερουνέζος θα βρίσκεται στο Λονδίνο μέχρι την Τετάρτη (04/04) και αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, από τους γιατρούς της Τότεναμ, θα υπογράψει στους Πετεινούς.

Βλέποντας κανείς τις δύο αυτές μεταγραφικές κινήσεις που ετοιμάζονται να γίνουν από τον Πανθρακικό, με την πώληση των δύο συγκεκριμένων ταλέντων, αντιλαμβάνεται εύκολα πως μιλάμε για μία άκρως πετυχημένη επένδυση των Ακριτών το περασμένο καλοκαίρι, που θα αποφέρει στα ταμεία τους δύο άκρως εντυπωσιακά ποσά.

Και να φανταστεί κανείς πως η ομάδα αυτή έχει υποβιβαστεί από τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: