Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Για την διατήρηση της κορυφής η Ιντερ

Η Ιντερ του Ζοσέ Μουρίνιο θα υποδεχτεί το Σάββατο (3/4) στο Τζιουζέπε Μεάτσα την Μπολόνια του Βαγγέλη Μόρα, με στόχο την διατήρηση της κορυφής της Serie A. Πολλά τα προβλήματα απουσιών για τον πορτογάλο τεχνικό. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής, οι Ρόμα, Μίλαν και Γιουβέντους θα δοκιμαστούν στις έδρες των Μπάρι, Κάλιαρι και Ουντινέζε αντίστοιχα.

Ιντερ - Μπολόνια

Η Ιντερ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο έχει μόλις έναν βαθμό διαφορά από την δεύτερη Ρόμα και χρειάζεται το τρίποντο για να διατηρηθεί στην κορυφή του Campionato.

Το έργο των νερατζούρι γίνεται δυσκολότερο, από την στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει πολλές και σοβαρές απουσίες. Οι Ετό, Λούσιο, Μαϊκόν και Ζανέτι είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σνάιντερ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο.

Αντίθετα, ο Μάριο Μπαλοτέλι επιστρέφει μετά από έναν μήνα στην αποστολή της Ιντερ, μετά την συγγνώμη στον πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο Special One θα τον χρησιμοποιήσει.

Μπάρι - Ρόμα

Με τον αρχηγό της, Φραντσέσκο Τότι, να επιστρέφει στην βασική 11άδα, η Ρόμα θα προσπαθήσει να φύγει από το Σαν Νίκολα του Μπάρι με την νίκη και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ιντερ.

Την προσπάθεια της ομάδας του Ρανιέρι δεν θα ενισχύσουν οι Μενέζ και Περότα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Κάλιαρι - Μίλαν

Η Μίλαν, η οποιά βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την Ιντερ, θα αντιμετωπίσει την Κάλιαρι στο Σαντ Ελία, με στόχο να μείνει σε τροχιά τίτλου.

Οι Ροναλντίνιο και Αντρέα Πίρλο επιστρέφουν στην βασική 11άδα των ροσονέρι, ενώ αντίθετα ο Λεονάρντο δεν θα έχει στην διάθεση του τον Φλαμινί, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και τους τραυματίες Αλεσάντρο Νέστα και Αλεξάντερ Πάτο.

Ουντινέζε - Γιουβέντους

Η αυλαία της 32ης ημέρας θα πέσει στο Φρίουλι του Ούντινε, όπου η Ουντινέζε θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Οι Ντ` Αγκοστίνο, Ομπόντο, Μπάστα και Κόντα δεν θα αγωνιστούν από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ ο Τζακερόνι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ντιέγκο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής:

Σάββατο (3/4)

16:00GR Κάλιαρι - Μίλαν
16:00GR Κιέβο Βερόνα - Σαμπντόρια
16:00GR Τζένοα - Λιβόρνο
16:00GR Λάτσιο - Νάπολι
16:00GR Πάρμα - Φιορεντίνα
16:00GR Μπάρι - Ρόμα
16:00GR Ιντερ - Μπολόνια
16:00GR Αταλάντα - Σιένα
20:00GR Κατάνια - Παλέρμο
22:00GR Ουντινέζε - Γιουβέντους

Δεν υπάρχουν σχόλια: