Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Κανένα θέμα Τζαβέλλα για ΑΕΚ. Είναι πολλά τα λεφτά…

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd12/imgv3b_iTyYKQwQc7.jpgΣενάριο χωρίς την παραμικρή υπόσταση και τίποτε περισσότερο είναι το θέμα του Τζαβέλλα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ.Σε καμία περίπτωση ο ποδοσφαιριστής δεν απασχολεί την Ένωση και τον Παππά αφού όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, πως τα χρήματα που απαιτούνται για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα ο Έλληνας διεθνής, δεν μπορεί να βρεθούν από την νυν διοίκηση του «Δικεφάλου».

Αν έρθει κάποιος επιχειρηματίας, όπως ο Μελισσανίδης που «ψήνουν» οι Παππάς και Νοτιάς, τότε θα διαφοροποιηθούν τα πράγματα. Αλλά με υποθέσεις δεν γίνεται να μιλάμε. Και τα σημερινά δεδομένα, λένε πως Τζαβέλλας και ΑΕΚ δεν μπορούν να γίνουν ένα!

Ακόμα και ο Σκόκο να πωληθεί και σε καλή τιμή στα 4 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή, (που θα κάνουν και… τούμπες οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου») και πάλι πάρα πολύ δύσκολα θα προκύψει ζήτημα Τζαβέλλα. Και αυτό διότι ο Μπάγεβιτς θα πρέπει να πει «ναι» στο να διατεθεί όλο το ποσό του αργεντινού για την προσθήκη του Έλληνα αμυντικού. Κάτι που το θεωρούμε εντελώς απίθανο!

Γιατί όταν χρειάζεται 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να πληρωθεί η ρήτρα με τον Πανιώνιο και άλλα σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ (τουλάχιστον) για τριετές συμβόλαιο στον παίκτη, τότε εύκολα διαπιστώνει κανείς, ότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να ασχοληθεί η ΑΕΚ…

Με βεβαιότητα σας επισημαίνουμε λοιπόν, πως καμία περίπτωση Τζαβέλλα για την Ένωση δεν υπάρχει. Άλλες λύσεις θα επιδιώξουν για την ενίσχυση της ομάδας οι κιτρινόμαυροι. Πιο οικονομικές, γι’ αυτό και προσλήφθηκε ο Γκρέταρσον, για να φέρει φτηνούς Σκανδιναβούς και ό,τι άλλο… οικονομικό προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: