Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Nτάτολο: "Δεν πήγα στα μπουζούκια!"


Χέσους Ντάτολο Ο Χεσούς Ντάτολο, που πλέον βρίσκεται σε... καραντίνα από την διοίκηση του Ολυμπιακού διέψευσε, με δηλώσεις του, στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" πως πήγε στα μπουζούκια το βράδυ της Κυριακής μετά το... άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στην Skoda Ξάνθη, κάνοντας λόγω για ανήθικα ψέματα!

«Δέχομαι τα πάντα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να τιμωρηθώ αν έχω κάνει λάθος. Αυτό που δεν μπορώ να αποδεχθώ με τίποτα είναι τα ψέματα που γράφονται στις εφημερίδες. Με πληροφόρησαν οι φίλοι που διαβάζουν τον Τύπο ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι αθλητικές εφημερίδες έγραψαν πως ήμουνα την Κυριακή το βράδυ στα μπουζούκια και διασκέδαζα. Είναι απίστευτο και ανήθικο. Είναι ψέματα. Δεν πήγα πουθενά. Τελείωσε το παιχνίδι και πήγα στο ξενοδοχείο που με φιλοξενεί μετά το περιστατικό με την ένοπλη ληστεία και έμεινα μέσα με τη σύντροφό μου».

«Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να ακούγονται αναλήθειες εις βάρος μου. Πράγματα που επηρεάζουν την καριέρα μου και την ψυχολογίας μου. Είναι ποτέ δυνατόν να πάω για διασκέδαση και να αφήσω μόνη της την κοπέλα μου μετά από αυτό που ζήσαμε την περασμένη εβδομάδα; Την Πέμπτη το βράδυ με τη ληστεία δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα και πήγα την επομένη για προπόνηση. Μου είχαν βάλει το καλάσνικοφ στο κεφάλι, ακόμα και τώρα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ και λένε ότι είχα όρεξη για διασκέδαση;».

«Μετά το περιστατικό της Πέμπτης κανείς από την ομάδα δεν ασχολήθηκε μαζί μου, ούτε καν να μου παρέχουν μια ψυχολογική στήριξη. Αντ' αυτού με έβαλαν να παίξω και τώρα δεν με προστατεύουν από τα ψευδή δημοσιεύματα. Είπα ότι δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ κάποιο λάθος μου, αλλά όταν κατηγορούμαι άδικα, εξοργίζομαι. Να μάθει ο κόσμος του Ολυμπιακού την αλήθεια».

Τέλος ο 26χρονος άσος που ανήκει στη Νάπολι ανέφερε: «Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Μου αρέσει το κλαμπ και θέλω να βοηθήσω. Όποτε μου πουν να παίξω θα το κάνω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Αν θα μείνω στην Ελλάδα; Θα το δούμε στο τέλος της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: