Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Σπουδαία ανάσα για Άρη τα μίνι διαρκείας

Σπουδαία ανάσα για Άρη τα μίνι διαρκείας

Αυτό που γίνεται με τον κόσμο του Άρη φέτος δεν έχει προηγούμενο.
Πέρα από την πρώτη «μετάγγιση» που προήλθε από την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας και το σπουδαίο ρεκόρ, ακολούθησε η συγκλονιστική συμπαράσταση τόσο εντός όσο και εκτός έδρας(όπου το επέτρεπαν φυσικά οι συνθήκες) ενώ τώρα είναι η σειρά της τεράστιας ανταπόκρισης των μίνι εισιτηρίων διαρκείας.
Με την κίνηση των τελευταίων δύο ημερών και τις ουρές έξω από τα γραφεία του ARIS MEGASTORE καταδεικνύεται ξεκάθαρα ότι ο «κιτρινόμαυρος λαός» είναι διατεθειμένος να πάρει τις …τύχες της αγαπημένης του ομάδας στα χέρια του.
Με τα χρήματα που θα μπουν και πάλι στα ταμεία της ΠΑΕ μπορεί κάλλιστα να δοθεί μια μεγάλη οικονομική ανάσα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και φυσικά με το ποσόν αυτό να τακτοποιηθούν προβλήματα άμεσης προτεραιότητας και σημαντικής φύσεως..

Μεγάλη Πέμπτη με ουρές…

Παρά τη δυσκολίας της χτεσινής μέρας , μιας μέρας με πολλές ιδιαιτερότητες , αρκετοί φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους σπεύδοντας άμεσα για την προμήθεια μίνι εισιτηρίων διαρκείας.
Από τη μια η δίψα τους για την πρόκληση των πλέι οφ και το ζωντανό όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λίγκ και από την άλλη το πλεονέκτημα για την αγορά εισιτηρίων για τον τελικό του κυπέλλου της 24ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ, έσπρωξαν τον κόσμο να σπεύσει προκειμένου να …πιάσει θέση.
Επιπλέον όμως υπάρχει και η συνειδητοποιημένη πλευρά της συγκεκριμένης κίνησης με τους φίλους της ομάδας να δίνουν μια μεγάλη ώθηση στα οικονομικά για να λυθούν τα χέρια της διοίκησης και να τακτοποιηθούν οι περισσότερες από τις οφειλές. Άλλωστε, αυτό που έχει γίνει βίωμα στις τάξεις του συλλόγου είναι ότι ο μέγας χορηγός της ομάδας, αυτός που στηρίζει όλο το «οικοδόμημα» δεν είναι άλλος από τον κόσμο της .
Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες μέρες η κίνηση θα συνεχιστεί με την ίδια θέρμη και ο αριθμός των ατόμων που θα ανταποκριθούν θα αγγίζει μπορεί και να ξεπεράσει τις 10.000, νούμερο αρκετά σημαντικό.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: