Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Απογοητευμένος και πικραμένος...


Αποφασίζει ο Κόκκαλης Απογοητευμένος και πικραμένος εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε ευθέως ενώπιον των υπόλοιπων μελών πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει στο «τιμόνι» της εταιρείας υπό αυτές τις συνθήκες ενώ στο σύνολο του Τύπου την Παρασκευή παρουσιάζονται όλα όσα είπα στα μέλη του ΔΣ.

«Κουράστηκα. Κουράστηκα να είμαι μόνος μου. Να δίνω μόνος μου και να τα ακούω κιόλας. Οταν ανέλαβα το 1993 σε μια δύσκολη εποχή για τον Ολυμπιακό κάναμε κάποια πράγματα, πήραμε παίκτες, κάναμε αθλητικές εγκαταστάσεις, τον Ρέντη και το Καραϊσκάκη, και τώρα έχω φτάσει στο σημείο να ακούω 'κοίτα πώς κατάντησες τον Ολυμπιακό'. Εγώ είμαι μόνος μου. Οι άλλοι (σ.σ. ο Παναθηναϊκός) είναι τέσσερις μπροστά και έξι-επτά ακόμη. Δεν είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα, αλλά δεν θέλω να βάζω πάντα μόνος μου».

«Οποιος θέλει να έρθει, ας έρθει. Και να γίνει αντιπρόεδρος, πρόεδρος. Εμένα δεν με πειράζει, δεν έχω πρόβλημα να μείνω και απλός φίλαθλος του Ολυμπιακού. Θα κάνουμε γενική συνέλευση (σ.σ.: βάσει νόμου πρέπει να προκηρυχθεί 22 μέρες νωρίτερα, εξ ου και προέκυψε η 14η Ιουνίου) και θέλω να κοιτάξετε κι εσείς να έρθουν άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν. Να βάλουν χρήματα».

Η αποτίμηση
Μια εταιρεία έκανε αποτίμηση της ΠΑΕ στα 70 εκατομμύρια ευρώ και μια άλλη στα 120 εκατομμύρια. Αυτά είναι υποκειμενικά, γι' αυτό και θα κάνουμε αποτίμηση και με τρίτη εταιρεία. Αν μείνουμε όπως ήμασταν, όσα έσοδα θα έχουμε τόσα θα είναι και τα έξοδά μας. Για το διάστημα που μεσολαβεί υπάρχει μηχανισμός που θα τρέξει κάποια πράγματα, άλλωστε ο κύριος Μπάντοβιτς δεν έχει παύσει».

Tα λάθη
«Φέτος κάναμε λάθη. Ο κόσμος φωνάζει και τον καταλαβαίνω, αλλά δεν γίνεται να απαξιωθούν τα πάντα. Πρέπει να παραδεχτούμε τα λάθη που κάναμε. Μη λέμε ότι μας φταίει όμως το ένα και το άλλο ή η διαιτησία. Με τα Γιάννενα νικούσαμε 2-0 και φάγαμε δύο γκολ στο τέλος, ποιος μας έφταιγε; Λέμε για τον Μήτρογλου που τον έκοψε ο διαιτητής, αλλά και οι άλλοι μπορούν να πουν για το γκολ που ακυρώθηκε στο πρώτο ματς. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα».

Ο διάλογος με τον Σάββα και οι Αγγελόπουλοι...
Ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε τον λόγο στο Δ.Σ. και είπε αρκετά πράγματα σε έναν διάλογο με τον Σωκράτη Κόκκαλη. «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν προπονητή-εργάτη. Σαν τον Βαλβέρδε ή τον Σάντος. Οπως το 1996 με τον Μπάγεβιτς, που πήρε νέα παιδιά Ελληνες, σαν τον Γιαννακόπουλο και τους άλλους, και έφτιαξε μια σπουδαία ομάδα. Ελληνική. Υπάρχουν θησαυροί στην Ελλάδα. Να αφήσουμε στην άκρη τους μάνατζερ και τις προτάσεις τους», είπε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού.

Για τα διοικητικά ο Θεοδωρίδης είπε πως «εγώ θέλω μόνο τους Αγγελόπουλους δίπλα σου, πρόεδρε. Οπως στο μπάσκετ. Κανέναν άλλον» και εκεί ο Σωκράτης Κόκκαλης απάντησε ότι «δεν θέλουν τώρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: