Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Παρελθόν Φερνάντες και Ορτίθ?


Ο Φερναντές μαρκάρει τον Σκόκο Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν από τον Αρη. Ο λόγος για τον Χοσέ Ορτίθ που, έτσι κι αλλιώς, δεν είχε βοηθήσει καθόλου και τον Νταρίο Φερνάντες που παρά την αρχική πολύ καλή του εικόνα όπου είχε δείξει ότι θα μπορούσε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, τελικά δεν ανήκει στα πλάνα του προπονητή. Ο Αργεντίνος μέσος επιστρέφει στο Ισραήλ και ο Αρης δεν θα προσπαθήσει να ανανεώσει τη συνεργασία ή να τον αποκτήσει έναντι ενός μικρού ποσού, περίπου 150 χιλιάδων ευρώ, όπως αναφέρει το περσινό συμβόλαιο (σ. σ. ίσως καταλήξει στον Πανιώνιο).

Ο Κούπερ βρίσκεται στην Ισπανία θα έχει συνεχείς επικοινωνία και ενημέρωση. Αυτό που θα κάνουν πρωτίστως οι διοικούντες είναι να ιεραρχήσουν τις κινήσεις του. Όπως διαπιστώθηκε και με την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Ρονάλντο Γκιάρο για ακόμη ένα χρόνο. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το υπάρχον ρόστερ και μετέπειτα θα πέσει το βάρος στην ενίσχυση με την απόκτηση ικανών ποδοσφαιριστών. Λογικά την επόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσουν πολλά όσον αφορά τους παίκτες που ήταν δανεικοί φέτος. Πέραν του Γκιάρο δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να τελειώνει το συμβόλαιό του.

Για τον Νασούτι και τον Τζόνσον είναι δεδομένο πως ο Αρης θα παλέψει τις περιπτώσεις τους. Τους θέλει δικούς του και παρά τις δυσκολίες θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Πάντως πολύ δύσκολα θα ξεκαθαρίσουν γρήγορα οι συγκεκριμένες υποθέσεις είτε θετικά είτε αρνητικά. Για τον Αμερικανό έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ. Η εισήγηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για τον Αμερικανό είναι θετική. Λεπτομέρειες για το που βρίσκεται η υπόθεση δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωση του 25χρονου επιθετικού. Η αγγλική ομάδα μπορεί να μην τον έχει στα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο ωστόσο για να παραχωρήσει τον παίκτη αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο. Όσο για τον Αντού είναι ακόμη ένα χρόνο δανεικός στους "κίτρινους" οπότε το πιθανότερο είναι να παραμείνει.

Στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι παίκτες που ναι μεν έχουν συμβόλαιο με την ομάδα ωστόσο δεν λογίζονται στις επιλογές του προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο είτε γιατί δεν μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά είτε γιατί έχουν υψηλές αποδοχές...

Η προετοιμασία
Στις 20 Ιουνίου έδωσε ραντεβού ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους παίκτες του. Τις πρώτες δύο μέρες θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ στις 22 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 5 Ιουλίου και θα δώσει τέσσερα φιλικά.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση της κυπριακής Ομόνοιας και στις 6 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ φιλικό παιχνίδι. Μέχρι και το πρώτο παιχνίδι για το Europa League θα υπάρξουν κι άλλοι φιλικοί αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Τα ονόματα των αντιπάλων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: