Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σε θέση άμυνας ο Μπενίτεθ

http://www.sport24.gr/ast/cov/ra/rafa_2010_4_9_8_37_10_b.jpgΠαρά την έντονη φημολογία για αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ από την Λίβερπουλ ο Ισπανός τεχνικός δεν πτοείται, κάνοντας τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου, ο Μπενίτεθ αποτελεί τον πρώτο υποψήφιο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ σε πιθανή αποχώρηση του Μουρίνιο.

Η 7η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ άφησε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τους "ρεντς" αυξάνοντας την αγωνία των φιλάθλων της για το μέλλον της ομάδας, με δεδομένη την οικονομική κατάσταση της Λίβερπουλ.

"Υπάρχει ένας θρύλος ότι η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει πολλά τρόπαια και ότι έχουμε αποτύχει. Έχουμε κερδίσει τέσσερα τρόπαια. Η Λίβερπουλ παραμένει ανταγωνιστική. Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να κατακτούμε τίτλους", ήταν η απάντηση του Μπενίτεθ.

Αναφορικά με το μπάτζετ της ομάδας ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: "Ο προπονητής δεν έχει την απόλυτη δύναμη στην Αγγλία. Εξαρτάται από το μπάτζετ, από τον τεχνικό διευθυντή και τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα χρήματα και πως λειτουργείς στην αγορά. Αν δείτε τα ποσά που παίρνουν οι παίκτες στην Τσέλσι και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αξίζουν 4 εκατ. λίρες το χρόνο: Όμπι Μίκελ, Μάικλ Όουεν, Καλού, Μπερμπάτοφ και Κάρικ.

Όταν η Πόρτσμουθ στον Κράουτς πρόσφερε περισσότερα χρήματα απ' ότι δίναμε εμείς και του υποσχέθηκαν θέση βασικού τότε έγινε πολύπλοκο το θέμα και δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Κάποιοι λένε ότι έχουμε ξοδέψει 280 εκατ. λίρες. Αλλά έχουμε ξοδέψει 220 και έχουμε έσοδα 160 εκατ. λίρες από πωλήσεις παικτών
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: