Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΠΑΟΚ-«Θέλει τον προπονητή της Μπράγκα»!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_aq7mUihmcD.jpgΟ Ζόρζε Κόστα φάνταζε μέχρι και σήμερα το ακλόνητο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, όμως ένα δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» άναψε φωτιές!Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε επαφές με τον τεχνικό της Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιέντσια!

Ο παλιός παίκτης της Πόρτο φέρεται μάλιστα να έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ το ρεπορτάζ προχωράει περαιτέρω αναφέροντας πως το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι το οικονομικό.

Ο προπονητής της Μπράγκα είναι πιο ακριβός από τον Ζόρζε Κόστα, αφού έχει ρήτρα που φτάνει το 1.2 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τον Ζόρζε Κόστα, τονίζει ότι ο τεχνικός της Ολιανένσε δεν επιθυμεί αυτή τη χρονική στιγμή να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο εξωτερικό…

Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Record»:

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Πορτογαλία όχι μόνο για τον φιλικό αγώνα προς τιμήν του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, αλλά και για να κλείσουν το νέο προπονητή της ομάδας μετά τη φυγή του Σάντος.

Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Ζόρζε Κόστα, όμως ο προπονητής της Ολιανένσε δεν είναι και τόσο θετικός να δουλέψει στο εξωτερικό. Το πρόβλημα με τον Ντομίνγκος δεν είναι το ίδιο, αλλά το οικονομικό. Οι Έλληνες έχουν κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Την Δευτέρα, καθώς αύριο (23/5) διεξάγεται το φιλικό προς τιμήν του Κονσεϊσάο, θα πρέπει η ελληνική αντιπροσωπεία να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο. Ο προπονητής της Μπράγκα έχει ρήτρα που φτάνει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Ο Ντομίνγκος από την πλευρά του γνωρίζει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, όμως θα πρέπει να έχει μία πολύ ελκυστική πρόταση για να εγκαταλείψει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι με την Μπράγκα. Ο Ντομίνγκος θα ήθελε να συνδέσει το όνομά του με την πρώτη είσοδο της Μπράγκα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενδιαφέρον αποτελεί και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιθανούς αντιπάλους της Μπράγκα στον τρίτο προκριματικό γύρο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αποφασίσει ο Ντομίνγκος, καθώς ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ, επιθυμεί να συνεχίσει το πλάνο του με τον ίδιο προπονητή»

Δεν υπάρχουν σχόλια: