Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Μπάσιμο" για Φερνάντες ο Πανιώνιος


Από τη συνέντευξη Τύπου του Ντάριο Φερνάντες Την ευκαιρία να κάνει και πάλι δικό του τον Ντάριο Φερνάντες έχει ο Πανιώνιος, καθώς ο Αργεντίνος δεν θα μείνει στον Αρη και δεν προτίθεται να την αφήσει να πάει χαμένη. Ηδη οι "κυανέρυθροι" κινούνται για να αποτήσουν και πάλι τα δικαιώματά του και να χαροποιήσουν τον κόσμο τους.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο Ντάριο Φερνάντες λατρεύεται σαν θεός στην Νέα Σμύρνη και είναι το απόλυτα αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Απόδειξη και η πρόσφατη αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αρη, όπου στο τέλος της ο παίκτης αποθεώθηκε από τους οπαδούς των "κυανέρυθρων", ενώ και ο ίδιος είχε φορέσει την φανέλα του Μανιάτη.

Ο Φερνάντες είχε φύγει για το Ισραήλ από την Νέα Σμύρνη, μόνο και μόνο γιατί η πρόταση της Μπεϊταρ ήταν τέτοια που δεν μπορούσε, ούτε ο ίδιος να την αρνηθεί, αλλά ούτε και ο Πανιώνιος. Τότε όμως τόσο ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, όσο και ο ίδιος ο παίκτης είχαν τονίσει ότι στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους.

Βέβαια ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης πλέον είναι ο Γιώργος Κιντής, όμως η αγάπη του κόσμου για τον παίκτη είναι γνωστή και στον ίδιο. Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξει αμέσως συμφωνία του Φερνάντες με τον Πανιώνιο και να επιστρέψει στην αγαπημένη του Πλατεία που θα τον υποδεχτεί με... ενθουσιασμό. Αλλωστε και οπαδοί της ομάδας έχουν στείλει μήνυμα προς την διοίκηση, πως με μία πιθανή επιστροφή του Φερνάντες, η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα... εκτοξευθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: