Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Διαζύγιο" με την ΑΕΛ προανήγγειλε ο Κουζάν

http://www.contra.gr/images/m/cousin_ael_220510_m.jpgΟ Γιάννης Παπακώστας σε κάθε του τοποθέτηση (από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μετά) συνηθίζει να τονίζει ότι "ο παίκτης που προσωπικά θα ήθελα να καλύψει τη θέση του φορ τη νέα αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΛ δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Κουζάν". Σημείωνε ωστόσο ότι η περίπτωση του Γκαμπονέζου ήταν και παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και δεν είναι αποκλειστικά και μόνο στο "χέρι" της λαρισινής ομάδας.Η ΑΕΛ από την πλευρά της, μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κατέθεσε μια ιδιαίτερα υψηλή οικονομικά πρόταση στο θηριώδη φορ, που όπως τουλάχιστον έλεγαν τότε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του τον ικανοποίησε απόλυτα, ξεκαθαρίζοντάς του όμως ότι για να ισχύσει η πρόταση ο παίκτης θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τη Χαλ.

Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα οδηγούμασταν στο συμπέρασμα ότι ο Κουζάν ίσως να ήταν και μία από τις περιπτώσεις για τις οποίες η ΑΕΛ θα έδειχνε υπομονή και θα περίμενε να δει τις εξελίξεις για σημαντικό χρονικό διάστημα, από τη στιγμή άλλωστε που στην παρούσα φάση η Χαλ επιμένει ότι για να φύγει ο παίκτης θα πρέπει να πάρει κάποια χρήματα.

Ξεκαθαρίζει...

Πάντως πολλά πράγματα φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν πλέον μετά από σχετική τοποθέτηση του Ντάνιελ Κουζάν στην προσωπική ιστοσελίδα του αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Εκεί ο Γκαμπονέζος έκανε ουσιαστικά μία και μόνη αναφορά στην ΑΕΛ και αυτή σε παρελθόντα χρόνο: "Ιδανικό για μένα θα ήταν να συνεχίσω την καριέρα μου για έναν χρόνο σε μία ομάδα της Γαλλίας που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να την ολοκληρώσω στο πρωτάθλημα του Κουβέιτ".

Αυτά έγραψε ο Κουζάν απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών του και καταδεικνύοντας πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή του στη Λάρισα που μάλλον θα πρέπει να αναζητήσει στο πρόσωπο άλλου παίκτη την κάλυψη της θέσης του φορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: