Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Φιλικό με Ομόνοια

http://www.sport24.gr/ast/cov/ne/neto.JPG_b.jpgΔυνατό φιλικό με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια στο ΓΣΠ θα δώσει ο Άρης στις 6 Ιουλίου όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ η οποία αποδέχθηκε την πρόσκληση της κυπριακής ομάδας. Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης αμέσως μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία (22/06-05/07) έχει προγραμματίσει να μεταβεί στην Κύπρο στις 5 Ιουλίου για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια του Τάκη Λεμονή.

Κι όσο για την επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη αυτή πρόκειται να γίνει την επομένη του αγώνα, στις 7 Ιουλίου, όπου και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής του Άρη στο αθλητικό κέντρο στην Αυστρία είναι προγραμματισμένο να δώσει 4 φιλικά παιχνίδια με τα δύο από αυτά να αναμένεται να γίνουνε με ομάδες της χώρας με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Λογική που έχει να κάνει για την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα μέχρι και το πρώτο παιχνίδι για το Europa League στις 29 Ιουλίου όπως και κάτι ανάλογο θα ισχύσει με τους φιλικούς αγώνες εντός αλλά και εκτός συνόρων μετά την επιστροφή της αποστολής στην Θεσσαλονίκη (07/07).

Δεν υπάρχουν σχόλια: