Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Πρόταση 1,5 εκ. ευρώ και δυο παικτών της Χετάφε για Σκόκο

http://www.contra.gr/images/m/SCOCOAEK-0706_m.jpgΗ Χετάφε είναι η πρώτη ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, μόνο που τα χρήματα τα οποία πρόσφερε δεν φαίνεται να ικανοποιούν την ΑΕΚ.Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr από τη Μαδρίτη, ο ισπανικός σύλλογος κατέθεσε προσφορά 1,5 εκατ. ευρώ και δυο ποδοσφαιριστές για να αποκτήσει τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Χετάφε δίνει στην ΑΕΚ έναν Ισπανό μέσο κι έναν ακόμη αλλοδαπό ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ κοστολογεί τον Σκόκο στα 3 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα ωστόσο που δύσκολα θα βρει στην αγορά. Πιθανώς να συνεχιστούν οι επαφές με την Χετάφε, για να βρεθεί η “χρυσή τομή” ενώ ενδιαφέρον (ανεπίσημο) έχει εκδηλώσει κι άλλος ισπανικός σύλλογος. Είναι σαφές ότι την ΑΕΚ πρωτίστως την ενδιαφέρει το ποσό που θα πιάσει για την πώληση του Σκόκο (πάντα σε ξένη ομάδα) και όχι τόσο οι παίκτες που πιθανώς να πάρει στα ανταλλάγματα, καθώς έχει τους δικούς της μετεγγραφικούς στόχους.

Έτσι κι αλλιώς υπάρχει στασιμότητα σε όλα τα μετεγγραφικά ζητήματα διότι αυτό που επείγει είναι να παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές για να κινηθεί η ομάδα με μεγαλύτερη άνεση (και με ρευστό) στο παζάρι των μετεγγραφών. Ο διεθνής Σλοβένος μεσοεπιθετικός Κορέν είναι ένας από τους δεκάδες παίκτες που προτάθηκαν με την ΑΕΚ να μην έχει προβεί σε κάποια ουσιαστική κίνηση. Κι ενώ παραμένουν ανοιχτές οι υποθέσεις Ντιόπ και Ζεοβάνι, για το αριστερό άκρο της άμυνας ένας παίκτης που προτάθηκε είναι ο 25χρονος Όσκαρ Βεντ, διεθνής Σουηδός της Κοπεγχάγης. Απλώς προτάθηκε και είναι ένας από τους αρκετούς υποψήφιους που έχει στη λίστα του ο Γκρέταρσον.

Στην ελληνική αγορά, ενδιαφέρει την ΑΕΚ ο 19χρονος Δημήτρης Ανάκογλου. Εξ ου και η επίσκεψη του Σαβέβσκι το βράδυ της Κυριακής στον αγώνα Εθνικού – Πανσερραϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: