Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Φιλική νίκη της Βραζιλίας με 5-1

http://www.contra.gr/images/m/ramires_m.jpgΜπορεί ο αντίπαλος να μην προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά η Βραζιλία έδειξε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας στη φιλική νίκη επί της Τανζανίας με 5-1.Μεγάλος πρωταγωνιστής για την “σελεσάο” ήταν ο Ρομπίνιο, ο οποίος συνεχίζει απτόητος μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Σάντος και πέτυχε 2 γκολ. Άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο Ραμίρεζ, ενώ ο Κακά συμπλήρωσε την λίστα τον σκόρερ, ικανοποιώντας τον Κάρλος Ντούνγκα, ο οποίος ήθελε να δει σε τί κατάσταση βρίσκεται μετά την όχι και τόσο καλή του χρονιά με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας δεν είχε στη διάθεσή του, τον Ζούλιο Σέζαρ, ο οποίος αναρρώνει απο τον τραυματισμό του κόντρα στην Ζιμπάμπουε, στο φιλικό φιλικό.

Τα γκολ: 86' Αζίζ/10', 33' Ρομπίνιο, 53', 90' Ραμίρες, 76' Kακά

ΤΑΝΖΑΝΙΑ: Μουαράμι, Ενσαζίγκουα (73’ Κανόνι), Μουασίκα, Χαρούμπ, Κέλβιν (46’ Ναφτάλ), Αμπντουλαχίμ (78’ Στίμα), Κανίκι, Ενγκάσο (37’ Μπακάρι), Νίτζαρ, Μάκασι (59’ Μπόκο), Εμγκόσι (82’ Τεγκέτε)

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Γκόμες, Μαϊκόν, Λούσιο (46’ Λουιζάο), Ζουάν, Μπάστος (46’ Ζοσουέ), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φελίπε Μέλο (46’ Ραμίρεζ), Ελάνο (60’ Ντάνι Άλβες), Κακά, Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο (76’ Νιλμάρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: