Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Διεθνώς ρεζίλι!..

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_rEv6Y7n5x3.jpgΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΑΪΒΑΝ (!) ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ESPN, REUTERS, USA TODAY ΚΑΙ… TAIWAN NEWS!Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι θλιβερές εικόνες από το ΣΕΦ με τα επεισόδια που διέκοψαν τον 4ο τελικό της Α1 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Αναφορές υπήρξαν σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά (Reuters, Associated Press) και τηλεοπτικά δίκτυα (ESPN).

Αναλυτικά:

ESPN: Οι οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες στην ομάδα και καρέκλες στον αγωνιστικό χώρο

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό εναντίον του Ολυμπιακού, ενώ το ματς ήθελε περισσότερο από ένα λεπτό για να λήξει, όταν διακόπηκε από τους οπαδούς.

Reuters: Η βία επικάλυψε τα ελληνικά πλέι οφ

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον 8ο σερί τίτλο του στην Α1 του μπάσκετ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, καθώς για άλλη μια φορά η βία επικάλυψε ένα αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα.

Το τέταρτο ματς των τελικών διεκόπη καθώς περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη κι ενώ ο Παναθηναϊκός προηγούταν 76-69 ο αγώνας σταμάτησε για τέταρτη φορά. Αιτία ήταν η ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς που μάχονταν με την αστυνομία.

USA Today: Διεκόπη ο τελικός του μπάσκετ στην Ελλάδα λόγω επεισοδίων

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αφού οι διαιτητές διέκοψαν τον τέταρτο τελικό στο γήπεδο του Ολυμπιακού λόγω των επεισοδίων των οπαδών.

UOL Esporte: Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα, αλλά το ματς παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία

Λίγο έλειψε να τελειώσει με τραγωδία ένας από τα κλασικότερα μπασκετικά ντέρμπι του κόσμου την Κυριακή στην Ελλάδα. Όταν διακόπηκε στα μέσα του 3ου δεκαλέπτουμ μια βόμβα είχε σκάσει στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Taiwan News: Διακόπηκε το ματς, το γήπεδο άδειασε σχεδόν

Οι ελληνικές αρχές εκκένωσαν εν μέρει το γήπεδο του Ολυμπιακού την Κυριακή μετά από ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: