Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ψιθυροι..........


  • Μιάμιση ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, περίπου 150 οπαδοί των ερυθρολεύκων, μερικοί φορώντας... κουκούλες, μπήκαν με... ντου από την είσοδο των δημοσιογραφικών στολίζοντας... με γαλλικά τους εκπροσώπους του Τύπου!
  • Δεύτερος, πίσω από τον Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ, στις προτιμήσεις των γάλλων ποδοσφαιρόφιλων βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε ψηφοφορία που διενεργείται στο γαλλικό yahoo αναφορικά με ποιόν παίκτη επιθυμούν να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση των τρικολόρ στα ματς του Μουντιάλ. Οι 22.000 γάλλοι ψήφισαν σε ποσοστό 36% τον Ζινιάκ, 30% τον Σισέ, 19% τον Ανελκά και 15% τον Ανρί.
  • Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μελίσα, παντρεύτηκε στο Δουβλίνο, παρουσία 100 καλεσμένων ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον τίμησε με την παρουσία του μονάχα ο Γιώργος Γκαλίτσιος.
  • Οι διεθνείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, κατά τη διάρκεια της πτήσης προς την Ν. Αφρική, εικόνες από την κατάκτηση του Euro του 2004, έτσι για να ανέβει και το ηθικό ενόψει Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: