Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Παπά-Χρήστος: "Μαζί με τους αλήτες της Θ4"

http://www.sport24.gr/ast/cov/pa/papaxristos_2010_6_7_20_11_43_b.jpgΟ διάσημος οπαδός του ΠΑΟΚ, Παπά-Χρήστος μίλησε στο OlaPAOK.gr για την απόφαση της εκκλησίας να τον αντικαταστάσει λόγω του Δικεφάλου και υπογράμμισε πως δεν θα εγκαταλείψει την αγαπημένη του ομάδα και τους... αλήτες της Θύρας 4.Ο πατέρας Χρήστος Μήτσιος, γνωστός φανατικός ΠΑΟΚτσής, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην άδικη αντικατάστασή του από την προεδρία του εκκλησιαστικού συμβουλίου στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου, στην αγάπη του κόσμου της ομάδας, αλλά και στην δημοσιότητα που δεν του αρέσει καθόλου, αφού όπως λέει θέλει τον λαό κοντά του.

"Δεν τη θέλω τη δημοσιότητα. Δεν μου πάει. Θέλω τον λαό κοντά μου. Για αυτό και πήρα διαρκείας για τη θύρα 4. Δεν συμβιβάζομαι...", δήλωσε αρχικά ο Παπά Χρήστος.

Για το πως αντέδρασε όταν πληροφορήθηκε για την αντικατάσταση του: "Το περίμενα. Πλήρωσα όλα όσα είχα πει για την υπόθεση του Βατοπεδίου. Μιλούσα για αυτό πέντε χρόνια πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο. Τυγχάνει η ενορία μου να ανήκει στην ίδια Μητρόπολη η οποία εμπλέκεται στο θέμα. Αυτό φταίει. Ο ΠΑΟΚ ή καλύτερα η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ ήταν η αφορμή που έψαχναν για να το κάνουν."

Για το τι προτίθεται να κάνει από δω και πέρα: "Δίνουμε μάχες, χάνουμε μάχες. Δεν συμβιβάζομαι. Δεν φοβάμαι κανέναν για αυτό είμαι εδώ. Δεν φοβήθηκα ποτέ.

Ακολουθώ πάντα τις δύο συμβουλές που μου έδωσε η γιαγιά μου που με μεγάλωσε. Να μην φοβάμαι ποτέ, τίποτε και κανέναν και να είμαι ακούραστος. Μόνο τον Θεό φοβάμαι και τη συνείδηση μου. Περιμένω τις αντιδράσεις του κόσμου γιατί με το σις και με το σας η εξουσία δεν καταλαβαίνει.

Δεν θα εγκαταλείψω τον ΠΑΟΚ και τους αγαπημένους μου "αλήτες" της θύρας 4. Κοντά στον λαό θα είμαι και όχι κοντά στα συμφέροντα.

Με γεμίζει η αγάπη του κόσμου όταν έρχεται και με αγκαλιάζει και μου ζητάει να βγούμε μία φωτογραφία. Είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: