Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Βιερίνια: "Ο Σαλπιγγίδης θα μας βοηθήσει πολύ"


Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Παναθηναϊκό "Αν ο Σαλπιγγίδης έρθει, θα μας βοηθήσει πολύ. Όλοι οι παίκτες θα τον αγκαλιάσουμε. Όλοι οι καλοί παίκτες χωράνε στην ομάδα. Αν κάποιος έρχεται για να βοηθήσει, εμείς τον υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες", αναφέρει ο Αντελίνο Βιερίνια σε ερώτηση που του έγινε για το περιοδικό του ΠΑΟΚ.

"Η άμυνα. Αυτό είναι που κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ. Έχει οργάνωση στο παιχνίδι του, κάνει την αντίπαλη ομάδα να χάσει την μπάλα και βρίσκει χώρους να δημιουργήσει επιθέσεις. Στα δύο τελευταία χρόνια, μπορεί να υπήρξαν αγώνες που δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως πάντα ήμασταν οργανωμένοι και δεν ήταν εύκολο για κανέναν αντίπαλο να μας κερδίσει", πρόσθεσε.

Επίσης, ο Βιερίνια σχολίασε και την προσωπική του επιτυχία με την ανάδειξη ως ο πολυτιμότερος της ομάδας: "Η χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη και για μένα και για τον ΠΑΟΚ, ειδικά στα πλέι οφ. Το βραβείο του MVP δεν θα το είχα πάρει, αν δεν είχα τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Όλα, όσα έχω κάνει φέτος, έγιναν έχοντας την εμπιστοσύνη του κ. Σάντος και τους συμπαίκτες στο πλευρό μου. Εγώ, πάντως, θα έδινα το βραβείο στους δύο παίκτες που με ακολούθησαν σε ψήφους, τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Βλάνταν Ίβιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: