Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Αντιδράσεις για τον «παπά-ΠΑΟΚ»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8a65461e5b879ddc009f21dc97e5a554_L.jpg?1275890857?1275890857?1275890857Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της καθαίρεσης του πατέρα Χρήστου Μήτσιου από τη θέση του στον Ιερό Ναό Τριλόφου λόγω της …ένθερμης ενασχόλησης του ιερέα με τον ΠΑΟΚ. Αντιδράσεις αναμένονται από τους φίλους του «Δικεφάλου» του Βορρά. Σάλος έχει ξεσπάσει στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ λόγω της καθαίρεσης του πατέρα Χρήστου Μήτσιου από τη θέση του στον Ιερό Ναό Τριλόφου και μετά από απόφαση του Μητροπολίτη Κασσανδρείας Νικόδημου, λόγω της ένθερμης αγάπης και ενασχόλησης του πρώτου με τον ΠΑΟΚ.

Πολλοί φίλαθλοι του «Δικεφάλου» του Βορρά ενημερώθηκαν για την καθαίρεση του πατέρα Μήτσιου και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του, ο «παπα-ΠΑΟΚ» όμως ήταν τόσο στενοχωρημένος την Τετάρτη και την Πέμπτη και είχε απομονωθεί, μη απαντώντας στο κινητό του τηλέφωνο.
Ο μητροπολίτης Κασσανδρείας ενημέρωσε για την τοποθέτηση άλλου κληρικού στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Τρίλοφο Θεσσαλονίκης και από εκείνη τη στιγμή ο πατήρ Χρήστος άρχισε να μιλά για το θέμα με όσους επικοινώνησαν μαζί του, χωρίς να κρύβει την πικρία του.
Γνώριζε καλά πως οι φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν ως μέρος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είχε ενοχλήσει αρκετούς κληρικούς, δεν περίμενε όμως πως αυτή η ενόχληση θα έφτανε στο σημείο να τον αντικαταστήσουν.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Παρασκευή τόσο τον Θοδωρή Ζαγοράκη όσο και τον Θανάση Κατσαρή, ζητώντας τους παράλληλα να τον στηρίξουν ακόμα και με την έκδοση ανακοίνωσης.
Οι δύο πρόεδροι υποσχέθηκαν στους φίλους του μακεδονικού συλλόγου ότι θα κάνουν τα πάντα για στηρίξουν τον αγαπημένο «παπά-ΠΑΟΚ».

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο πάντως υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για πορείες διαμαρτυρίας και συνάμα στήριξης των φιλάθλων προς τον πατήρ Χρήστο, ενώ ακούστηκαν ακόμα και απόψεις για επίσκεψη στο μητροπολίτη Κασσανδρείας, προκειμένου να του εκφράσουν την αντίθεση τους για την καθαίρεση του «παπά-ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: