Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Θετική η Ρίβερ για Νασούτι - Προτάθηκε ο Ντάντι

http://www.sport24.gr/ast/cov/da/dady_b.jpgΗ επιμονή των ανθρώπων της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για την παραμονή του Κριστιάν Νασούτι απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται να φέρνει αποτελέσματα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή.Η αρχή έγινε το Σάββατο με δημοσίευμα της "Ole" σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ μετά από αρκετή αναμονή που ξεπέρασε ακόμα και τον ένα μήνα, φαίνεται να είναι θετική στην παραχώρηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού.

Η προϋπόθεση που τίθεται δεν έχει να κάνει μόνο με το οικονομικό κομμάτι, όπου τα χρήματα που θα χρειαστεί να δώσει τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι λιγότερα από τις 750.000 ευρώ που ανέφερε ο όρος της συμφωνίας πέρσι το καλοκαίρι κατά τον δανεισμό του Νασούτι, αλλά και ως αντάλλαγμα και τον Κάρλος Αράνο.

Σύμφωνα μάλιστα με παλιότερο δημοσίευμα της "Ole", στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Άρης θα χρειαστεί να δώσει στη διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ το ποσό των 250.000 ευρώ και τον αριστερό μπακ, δίνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή λύση για να καλύψει το κενό του Φεράρι.

Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει και το ότι ο τεχνικός της ομάδας της Αργεντινής, Άνχελ Κάπα, μόνο θετικός μπορεί να είναι δεδομένης της πολύ καλής συνεργασίας που είχαν την περίοδο 2008-2009 στην ομάδα της Ουρακάν.

Από εκεί και πέρα, κι ενώ το θέμα της παραμονής του Νασούτι φαίνεται να μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία, μεταξύ των ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ Άρης είναι και ο Εντουάρντο Φερνάντο Περέιρα Γκόμες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ή πιο γνωστού ως Ντάντι. Κι αν η καταγωγή του είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι, στα ατού είναι ότι είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου, που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Ο Ντάντι είναι 28χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Οσασούνα τα τελευταία τρία χρόνια και σε 54 αγώνες έχει σημειώσει 11 γκολ. Τη φετινή σεζόν, ο υψηλόσωμος (1.91μ) Πορτογάλος αγωνίστηκε 10 φορές με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: