Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σνάιντερ: Κανένα πρόβλημα με Φαν Πέρσι

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ggL6q2oO3L.jpgΖήτημα από το πουθενά προέκυψε στο στρατόπεδο της Ολλανδίας, λίγες μέρες πριν τον μεγάλο προημιτελικό με την Βραζιλία στο Πορτ Ελίζαμπεθ.Αφορμή υπήρξε η αντίδραση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι κατά την στιγμή της αντικατάστασης του στο παιχνίδι με την Σλοβακία. Αυτό που βγήκε προς τα έξω ήταν πως ο επιθετικός της Άρσεναλ ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ στον οποίο υπέδειξε πως αυτός που έπρεπε να αντικαταστήσει ήταν ο Σνάιντερ.

Το παραπάνω σενάριο διαψεύστηκε από τον τελευταίο που ισχυρίστηκε πως μίλησε με τον Φαν Πέρσι και πείστηκε πως αυτό δεν συνέβη ποτέ.

«Ο Ρόμπιν με διαβεβαίωσε πως δεν είπε αυτά τα λόγια και δεν έχω λόγους για να αμφιβάλλω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του και ποτέ δεν είχα. Ήταν απογοητευμένος που βγήκε, αυτό το καταλαβαίνει κάποιος και πραγματικά δεν πρόκειται για σοβαρό ζήτημα», ξεκαθάρισε ο Σνάιντερ.

«Απέναντι στην Βραζιλία, θα είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε. Έχουμε τραβήξει μια γραμμή κάτω από το παιχνίδι με της φάσης των “16” και θα είμαστε 120% ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε απέναντι στην Βραζιλία», ισχυρίστηκε ακόμα ο μέσος της Ίντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: