Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Παράταση...


Από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη... Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε μετά από δύο σχεδόν ώρες η κρίσιμη συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τους μετόχους Αδαμάντιο Πολέμη, Γιώργο Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Παναγιώτη Δάβαρη και την συμμετοχή του Παύλου Γιαννακόπουλου στα γραφεία του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Τόσο η υπόθεση της εκλογής του προέδρου όσο και της διαπραγμάτευσης για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, φαίνεται να μπαίνουν σε μια τελική ευθεία όμως για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του Πατέρα, θα γίνει συζήτηση και πάλι την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη με προοπτική, αν υπάρξει συναίνεση να υπάρχει νέος πρόεδρος την Παρασκευή (9 Ιουλίου).

"Όση και αν είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ό,τι χρειαστεί από μας ο Παναθηναϊκός θα το έχει" φέρεται να είπε ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει με όποιο κόστος.

"Σφήνα" φέρεται να μπαίνει η περσινή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Γαλατασαράι για την υπόθεση απόκτησης του Σίντεϊ Γκοβού, όπως ανέφερε η τουρκική εφημερίδα "Vatan".

Δεν υπάρχουν σχόλια: