Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Πληρώνουν το γκολ του Λάμπαρντ!

http://www.sport.gr/files/news/2010-06-28/1277765387_goal_250x.jpgΜπορεί ο Χόρχε Λαριόντα να μην μέτρησε το γκολ του Φραν Λάμπαρντ στην αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γερμανία (4-1 για τα πάντσερ), αλλά οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες θέλησαν να... διορθώσουν με τον τρόπο τους την αδικία και πληρώνουν τους πελάτες τους σαν το γκολ να είχε μετρήσει κανονικά!

Σίγουρα η επιλογή τους αυτή έχει και... πατριωτικό υπόβαθρο, αν και κάποιες από αυτές είχαν προβλέψει κάτι ανάλογο! Οπως εξηγεί εκπρόσωπος της εταιρείας Ladbrokes, οι πελάτες του μπορούσαν να στοιχηματίσουν στην ειδική κατηγορία "Τζεφ Χαρστ special market", ότι δηλαδή θα σημειωθεί ένα γκολ όπως αυτό του Χαρστ με τη φανέλα των Λιονταριών στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, όταν η μπάλα είχε χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μπει γκολ.

Βέβαια, τότε η μπάλα χτύπησε κοντά στη γραμμή, αλλά η απόφαση του διαιτητή έπειτα από υπόδειξη και του επόπτη ήταν να μετρήσει κανονικά το γκολ, ευνοώντας την Αγγλία, κάτι που δεν συνέβη στον αγώνα της Κυριακής (27/6).

"Από τα ειδικά στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα, αυτό ήταν το πιο δημοφιλές", εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρείας. Η επιλογή, η οποία θα εξαργυρωθεί κανονικά στους πελάτες, πλήρωνε 10 προς 1.

Ενα άλλο από τα κορυφαία στοιχηματικά πρακτορεία παγκοσμίως, το "William Hill", επίσης θα πληρώσει όσους είχαν στοιχηματίσει ότι ο Φρανκ Λάμπαρντ θα σκοράρει.

"Ολος ο κόσμος είδε ότι ήταν γκολ", εξήγησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Γράχαμ Σαρπ, που θα αποχωριστεί περίπου 122.000 ευρώ, καθώς η επιλογή πλήρωνε 10 προς 3.



Δεν υπάρχουν σχόλια: