Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εκρηξη" στα διαρκείας του ΠΑΟΚ

http://www.contra.gr/images/m/paoktoumpa_290610_m.jpgΡεκόρ διάθεσης στα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ σημειώθηκε την Τρίτη (29/6), αφού οι πωλήσεις πλησίασαν τα 1.000 κομμάτια. Ο συνολικός αριθμός τη Δευτέρα ανέρχονταν στα 6.703 και την Τρίτη εκτοξεύθηκε στα 7.610 "μαγικά χαρτάκια".Οι πωλήσεις ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, κάτι που είναι λογικό διότι πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας του "δικεφάλου του βορρά". Εξάλλου, οι φίλαθλοι έκριναν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγουν την ταλαιπωρία της ουράς που συνήθως σχηματίζεται στην πρώτη προπόνηση κι έτσι προτίμησαν να πάρουν τα διαρκείας τους από την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ξεπεραστεί ο αντίστοιχος περσινός αριθμός των πωλήσεων, όσον αφορά στις ανανεώσεις παλαιών κατόχων. Στη διοίκηση υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αριθμός των διαρκείας θα φτάσει και φέτος τις 21.000, που είναι και το πλαφόν.

Τα εισιτήρια διαρκείας προσφέρουν ένα από τα ελάχιστα αξιόπιστα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ για την κάλυψη των υπαρχόντων εξόδων και την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, με συνέπεια οι άνθρωποι του συλλόγου να προσδοκούν στην όσο μεγαλύτερη διάθεση και τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: