Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Κρόιφ: "Δεν βλέπεται η Βραζιλία!"

http://www.sport24.gr/ast/cov/Jo/JohanCruyff_b.jpgΟ μεγάλος προημιτελικός ανάμεσα σε Βραζιλία και Ολλανδία πλησιάζει (2/7, 17:00) και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει ποτέ την πορτοκαλί φανέλα δεν φαίνεται να τρομάζει από τη Σελεσάο. Ο λόγος για τον Γιόχαν Κρόιφ που δήλωσε πως δεν θα αγόραζε εισιτήριο για να δει την ομάδα του Ντούγκα."Που είναι η Βραζιλία που όλοι γνωρίζουμε, σε αυτό το Moυντιάλ; Που είναι η βραζιλιάνικη μαγεία; Βλέπω αυτή την ομάδα και έρχονται στο μυαλό μου παίκτες όπως ο Φαλκάο, ο Ζίκο και ο Σόκρατες.

Τώρα οι μόνοι που μπορούμε να δούμε είναι οι Ζιλμπέρτο, Μελο, Μπάστος και Ζούλιο Μπαπτίστα. Δεν νομίζω πως οποιοσδήποτε θεατής θα ήθελε να πληρώσει για να δει αυτή την ομάδα", ήταν τα λόγια του παλαίμαχου άσου που έσταζαν φαρμάκι!

"Το παιχνίδι της Βραζιλίας χρειάζεται περισσότερη ένταση. Πλέον, δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες ομάδες. Οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την Βραζιλία σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, να απολαύσουν ποδόσφαιρο με φαντασία, όμως σε αυτό το Παγκόσμιο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο.

Εχουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όμως ο τρόπος που αγωνίζονται είναι περισσότερο επικεντρωμένος στην άμυνα και λιγότερο συναρπαστικός. Είναι κρίμα για τους φιλάθλους. Ήταν μια από τις ομάδες που θα ήθελαν να δουν", συμπλήρωσε ο Γιόχαν Κρόιφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: