Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Συμφωνία της Σίτι με την Βαλένθια για Σίλβα


Ο Σίλβα της Βαλένθια Κάτοικος Αγγλίας θα γίνει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Νταβίντ Σίλβα, καθώς την Τετάρτη η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε ότι έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Βαλένθια για την απόκτηση του Ισπανού διεθνούς μέσου για τέσσερα χρόνια.

«Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για τη μεταγραφή του Νταβίντ Σίλβα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα των «πολιτών» και συμπληρώνει μεταξύ άλλων: «Οι σύμβουλοι του παίκτη και τα στελέχη από τους δύο συλλόγους έχουν ρυθμίσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες... Θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα γίνει επίσημα παίκτης της Σίτι, μόλις ολοκληρωθεί η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Με δηλώσεις του από τη Νότια Αφρική, ο Σίλβα εξέφρασε την ικανοποίηση για τη μεταγραφή του στους «σίτιζενς», τονίζοντας: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Βαλένθια ως σύνολο και όλους τους πιστούς φιλάθλους της, και τους συμπαίκτες μου εκεί, καθώς και το επιτελείο. Πέρασα ευχάριστα έξι χρόνια στη Βαλένθια, με ανακάλυψαν ως ποδοσφαιριστή και θα είναι πάντα ένας ξεχωριστός σύλλογος για μένα. Ο καιρός είναι κατάλληλος για να αναζητήσω μια νέα πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω ότι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και θέλω να φέρω επιτυχία στη Σίτι και να κατακτήσω τρόπαια για την ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: