Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ηρακλής -Ο Ντόχερτι ακολουθεί τον Μπουμπένκο

http://www.sport24.gr/ast/cov/Ga/GaryDoherty_b.jpgΣτην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τρίτη (29/06) ο Γιόζεφ Μπουμπένκο με τον Σλοβάκο τεχνικό του Ηρακλή να βρέθηκε στα γραφεία της Μίκρας με βασικό αντικείμενο της συζήτησης, τι άλλο από την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου επί χάρτου. Την σκυτάλη ωστόσο από τον Σλοβάκο τεχνικό του Ηρακλή αναμένεται να πάρει αύριο κιόλας ο Γκάρι Ντόχερτι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μία κίνηση με την οποία η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πρόκειται να καλύψει άμεσα στο κενό που δημιουργήθηκε στο κέντρο της άμυνας μετά από την λύση του συμβολαίου με τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία την ίδια ώρα που υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει επιτευχθεί και συμφωνία παραμονής του Ματίας Λέκι.

Παράλληλα στο προσκήνιο είναι πάντα οι περιπτώσεις των Γιώργου Σαϊτιώτη και Πέτρου Κανακούδη από την ελληνική αγορά και εκτός αυτής των Γίρι Κρέιτσι αλλά και του Πάβελ Κόβτας για την κάλυψη του κενού που έχει αφήσει η ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του Ντάνι Φερνάντες από την Μπόχουμ.

Αυτό πάντως που παραμένει ερωτηματικό την στιγμή αυτή είναι για πόσους τερματοφύλακες θα κινηθούνε στην διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Για έναν, με τον Κόβατς να είναι στο προσκήνιο, ή για δύο κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν θα παραμείνει ή όχι ο Γιώργος Μπαντής.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής εξάλλου δείχνει αποφασισμένη από τα πρώτα της έσοδα, το πρώτο της ζεστό χρήμα, να προχωρήσει σε κάλυψη μέρους των οφειλομένων από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Τέλος κάτι ανάλογο ισχύει και με προσφυγή στο CAS για το πρόστιμο που της επιβλήθηκε ύψους 150.000 ευρώ από την ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή όταν της ανακοινώθηκε η εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η διαγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: