Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ηχηρό «παρών» στην Τούμπα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_UZfttO6F9w.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_6707.jpgΜΕ ΙΑΧΕΣ ΚΑΙ... ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΕΣ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΕΤΑ.Περίπου δέκα χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Τούμπα.

Οι φίλοι της ομάδας αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές του «Δικέφαλου» του Βορρά και καλωσόρισαν θερμά τον Μάριο Μπερέτα και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ. Από την πρώτη προπόνηση της ομάδας απουσίαζαν οι Σαλπιγγίδης, Χαλκιάς, Μαλεζάς και Κοντρέρας, οι οποίοι πήραν άδεια, λόγω της συμμετοχής τους στο παγκόσμιο κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

Από τον πάγκο ο Λίνο

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε στις 18:00 όπως ήταν προγραμματισμένη και οι θύρες 1, 2, 3, 5 και 6 γέμισαν από τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Μπερέτα είδε τον Λίνο να παρακολουθεί την προπόνηση από τον πάγκο, αν και βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο Κριστιάνο συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί τους τελευταίους μήνες.

Με... βουβουζέλες

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και ορισμένες βουβουζέλες. Όπως έγινε γνωστό, ο Ρικάρντο Βερόν αποτελεί από την Τετάρτη παρελθόν από τον "Δικέφαλο" του Βορρά, καθώς πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Γνωριμία με Μπερέτα

Ο Μάριο Μπερέτα είχε μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή των «ασπρόμαυρων» πριν μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας. Στην συνάντηση έδωσαν το «παρών» και αρκετά στελέχη της διοίκησης, ανάμεσά τους και ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: