Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Κανακούδης: «Υπάρχει επαφή με τον Ηρακλή»

Κανακούδης: «Υπάρχει επαφή με τον Ηρακλή»

Το ενδιαφέρον του Ηρακλή να τον εντάξει στο δυναμικό του επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Πέτρος Κανακούδης, ο οποίος όμως τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμη κάτι το οριστικό. «Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θέμα με τον Ηρακλή, αλλά δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες, μιας και αυτές τις χειρίζεται ο εκπρόσωπος μου. Γνωρίζω βέβαια ότι υπάρχει επαφή με τον Ηρακλή»

Στη συνέχεια γνωστοποίησε το λόγο που αποχώρησε από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Η αλήθεια είναι ότι άφησα ένα πολύ καλό συμβόλαιο, στο οποίο όμως δεν ήθελα να καθίσω, γιατί επιθυμώ να κυνηγήσω κάτι καλύτερο στη Σούπερ Λίγκα, όπου θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα. Υπάρχει ένα σενάριο για να μεταγραφώ στο εξωτερικό, όμως εκεί θα πάω μόνο αν έχω εγγυήσεις πως θα νιώθω σίγουρος. Αν δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, δεν μπορώ να αναφερθώ περισσότερο».

Τέλος ανέφερε πως γνωρίζει καλά τι… προηγήθηκε στον Ηρακλή: «Ασφαλώς και γνωρίζω τι συνέβη τον τελευταίο καιρό στον Ηρακλή. Προηγήθηκε δύσκολος μήνας για μια ομάδα που θεωρώ πως είναι η ιστορικότερη στα ελληνικά πρωταθλήματα. Θα ήταν άδικο να παρθεί κάποια απόφαση αντίθετα στην παραμονή του Ηρακλή στην κατηγορία και να υποβιβαστεί για άλλους λόγους. Ευτυχώς επήλθε η δικαίωση για τον Ηρακλή, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί μόνο καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: