Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Μπερέτα: Το Τσάμπιονς Λιγκ ο μεγάλος μας στόχος

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_FE4LPwmtsQ.jpgΤα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως πρωταρχικό και μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ, ο Μάριο Μπερέτα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης του Δικεφάλου.Ο Ιταλός τεχνικός, στάθηκε επίσης και στην παρουσία του κόσμου, τονίζοντας πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να είναι το γήπεδο έτσι σε κάθε αγωνιστική.

«Ειλικρινά, δεν έχω ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Είναι πρωτόγνωρο και πολύ όμορφο συναίσθημα για εμένα. Μακάρι να είναι έτσι το γήπεδο κάθε αγωνιστική. Αφού είναι δυνατοί οι οπαδοί μας, θα δουν και μια δυνατή ομάδα», είπε αρχικά ο Μπερέτα αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μιλώντας για τα αγωνιστικά θέματα, υπογράμμισε:

«Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή η προπόνηση να κατανοήσω καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβούμε στη Γερμανία, για να πραγματοποιήσουμε εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής έθεσε και τους στόχους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν: «Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: