Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

12 εκ.ευρώ για το παιδί του ο Κ.Ρονάλντο

http://www.sport24.gr/ast/cov/ro/ronaldo_2010_7_7_15_48_43_b.jpgΔώδεκα εκατομμύρια ευρώ για να "αγοράσει τη σιωπή" της μητέρας του παιδιού του: αυτό φέρεται να είναι το ποσό που κατέβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή του και να μην μάθει ποτέ κανείς την ταυτότητα της μυστηριώδους γυναίκας που έφερε στον κόσμο το γιο του! Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η σκανδαλοθηρική "Sun", ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν δίστασε να απαρνηθεί χρήματα ενός έτους βάσει του ηγεμονικού συμβολαίου του στη Ρεάλ Μαδρίτης (κερδίζει ετησίως 9.500.000 λίρες) προκειμένου να έχει την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, με το στενό του περιβάλλον να αποκαλύπτει πως το παιδί θα μπορεί να συναντά τη μητέρα του μέχρι να φτάσει σε κάποια ορισμένη ηλικία.

"Πλήρωσε τους μισθούς σχεδόν ενός χρόνου, όμως αξίζει και με το παραπάνω. Αποκάλεσε τη Δευτέρα (ημέρα που έβαλε 10.000.000 λίρες στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας) την ακριβότερη ημέρα της ζωής του, όμως έχει τουλάχιστον αυτός την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού", δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντος του "CR9".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η άγνωστη σύντροφος του Ρονάλντο ήταν ένα "party girl" με την οποία ο 25άχρονος άσος δεν ήθελε να έχει την παραμικρή συναισθηματική δέσμευση, με το παιδί του να έρχεται στον κόσμο στις 17 Ιουνίου και να ζει πλέον με την οικογένεια του παίκτη στο Αλγκάρβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: