Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κατέληξε στο νέο πρόεδρο ο Τζίγγερ


Από τη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη... Το όνομα του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού θα γίνει γνωστό την ερχόμενη Τρίτη. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της ΠΑΕ και θα κάνει την εισήγησή του στο διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του "εκλεκτού" του μεγαλομετόχου της εταιρείας, ενώ κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις αντιδράσεις των υπολοίπων μετόχων στην εισήγηση που θα κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο τελευταίος έχει τονίσει επανειλλημένα ότι θα πρέπει να πρόκειται για πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Η προετοιμασία των "πρασίνων" συνεχίζεται κανονικά, με το Νίκο Νιόπλια να έχει δύο επιπλέον λύσεις στα χέρια του. Ο λόγος για τους Σαριέγκι και Σίλβα Κλέιτον, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας. Η παρουσία του Βάσκου κεντρικού αμυντικού στην Παιανία σημαίνει ότι τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι" και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης του Ακη Ζήκου στο Μονακό, προκειμένου να κάνει επιπλέον προετοιμασία για να είναι έτοιμος τη νέα σεζόν. Το συγκεκριμένο κέντρο, το οποίο επισκέφθηκε φέτος και ο Στέργος Μαρίνος, εντοπίζει και εξετάζει τις αδυναμίες των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια δουλεύει μαζί τους με στόχο την βελτίωση των συγκεκριμένων σημείων.

Ο Νίνης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα στις 13 Ιουλίου, δύο μόλις μέρες πριν ενταχθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο Σιμάο πήρε επιπλέον άδεια, εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: