Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«Η Μίλαν για Τόρο!»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_LalnAzSIDZ.jpgΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ «CORRIERE DELLA SERA». ΟΙ «ΡΟΣΟΝΕΡΙ» ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-Η Μίλαν είναι η ομάδα που κρύβεται πίσω από το ενδιαφέρον της Μπόλονια για τον Βασίλη Τοροσίδη, όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με την «Corriere della Sera», η Μίλαν και η Μπολόνια έχουν ραντεβού την Τετάρτη με τον εκπρόσωπο του αμυντικού του Ολυμπιακού.

Από την Τρίτη, ο Γιώργος Καζιάνης είχε αναφερθεί στη συνάντηση με τους ανθρώπους της Μπολόνια, ενώ είχαμε επισημάνει πως πίσω από τους «ροσομπλού» μπορεί να υπάρχει και άλλη ομάδα.

Οι φήμες έκαναν λόγο για τη Γιουβέντους, σήμερα το συγκεκριμένο δημοσίευμα μιλάει για τη Μίλαν. O Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στη πρώτη επίσημη κρούση που έκανε η Μπολόνια για τον Τοροσίδη.

Αν πράγματι, ισχύει το σενάριο για τη Μίλαν, δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ρήτρα 7 εκ. ευρώ, που ενδεχομένως πληρώσουν οι δύο σύλλογοι και φυσικά, το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» μπορούν να θέλξουν τον παίκτη, κάτι που δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό για τη Μπόλονια

Δεν υπάρχουν σχόλια: