Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Διθυραμβικά σχόλια από τα ολλανδικά Μέσα

http://www.sport.gr/files/news/2010-07-07/1278464220_netherlands_250x.jpgΔιθυραμβικά, όπως είναι φυσιολογικό, ήταν τα σχόλια των Μέσων της Ολλανδίας για τη νίκη της εθνικής τους ομάδας με 3-2 επί της Ουρουγουάης και την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως ήταν αναμενόμενο.

Spits: Η Ολλανδία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ολλανδίας είναι μία νίκη μακριά από την αιώνια φήμη. Στα ημιτελικά η ομάδα του Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ επικράτησε με 3-2 της Ουρουγουάης στο Κέιπ Τάουν. Οπως συνήθως, ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ έκανε την ανατροπή.

Telegraaf: Τώρα για το χρυσό: Η Ολλανδία κέρδισε την Ουρουγουάη και πέρασε στον τελικό του Μουντιάλ. Οι οράνιε είναι μόλις μία νίκη μακριά από το να αναδειχθούν η παγκόσμια ποδοσφαιρική δύναμη.

AD: Οι οράνιε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου: 32 χρόνια μετά την ήττα από την Αργεντινή στον τελικό, η Ολλανδία προκρίθηκε ξανά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χάρη σε δύο γκολ των σταρ της διοργάνωσης, Ουέσλεϊ Σνάιντερ (70`) και Αριεν Ρόμπεν (73`), οι οράνιε κέρδισαν με 3-2 και προκρίθηκαν στον τελικό της Κυριακής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: