Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ψιθυροι..........

  • Η Λαρίσα Ρικέλμε δεν θα αφήσει τελικά παραπονεμένους τους θαυμαστές της, καθώς δήλωσε ότι παρά τον αποκλεισμό της Παραγουάης, θα κάνει τελικά το στριπτίζ που είχε υποσχεθεί: "Θα είναι ένα δώρο για όλους τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο στην Παραγουάη, επειδή έκαναν ό,τι ήταν δυνατό και κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο", είπε. Βρε συ Λαρίσα, διαβάζεις Sport.gr και μας το έκρυβες; Εμείς, εξάλλου, της είχαμε ποτείνει -να μην πούμε παρακαλέσει- να κάνει το στριπτίζ, παρά τον αποκλεισμό στην 8άδα.
  • "Ξεχάστε τις κραυγές των νεαρών κοριτσιών μπροστά στους Beatles. Ξεχάστε τις εκδηλώσεις ενθουσιασμού τις οποίες προκαλούσε κάθε μία από τις εμφανίσεις του Μάικλ Τζάκσον. Ξεχάστε τη θριαμβευτική υποδοχή στον Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την άφιξή του στη Μαδρίτη. Διότι πλέον είναι επίσημο, ο σταρ των σταρ μόλις έφθασε στην Ελλάδα. Ονομάζεται... Σίντνεϊ Γκοβού". Με αυτόν τον τρόπο περιέγραψε η γαλλική ιστοσελίδα Chronofoot την υποδοχή που επεφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Γκοβού.
  • "Ο Ροναλντίνιο, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συμμετείχε σε μια συναυλία με σάμπα, παίζοντας το παραδοσιακό όργανο παντέιρο. Αφού αποκάλυψε στα ΜΜΕ της χώρας του ότι έχει μια πολύ μεγάλη πρόταση από τον Ολυμπιακό, πήγε στην παραλία όπου φάνηκε ότι έχει πάρει κάποια παραπανίσια κιλά", αναφέρει δημοσίευμα της Tuttosport.
  • Κοντά στα 15 εκατομμυριάκια θα αποφέρει στον Πέκοβιτς το τριετές συμβόλαιο με του Λύκους, ενώ ένα εκατομμύριο θα βάλει στο ταμείο του ο Παναθηναϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: